PATRICIA- Mamma till tre små!

Akut, bloppis extensions.

Jag säljer ett helt nytt och oanvänt cliponset i 7 delar från: Beautynet . (länken är till löshåret) , jag hämtade ut håret idag men de blev helt helt fel, och dum som jag var så bröt jag upp förpackningen och nu går det inte att reklamera håret. Känns så jävla surt, men jag hoppas att någon där ute är intresserade iallafall så jag kan köpa mig nytt som passar mig istället. Längd: 46 cm, färg: Blonde Caramel , nypris: 899:- , säljer det för 650 bara för att få det sålt!
Lämna en kommentar, är du intresserad så får vi höras närmre om adress, frakt, kontonr m.m

KRAM!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats