PATRICIA- Mamma till tre små!

Aktiverat mig äntligen!

Dagens Wilja:
Väldigt ont i tänderna och allmänt plågsam och FÖRJÄKLIGT trotsig! 😀
Hon har velat göra PRECIS allt hon inte får. Allt allt allt aaaallt! Men jag älskar dig lika mkt ändå.

Idag har det varit full rulle! Samtidigt så skönt att få aktivera sig och inte o sitta och bubbla och grubbla.
Jag vet iallafall, jag är lycklig. Det kan ingen ta ifrån mig, även vad som händer.

Linus skulle till Upplandsväsby och göra klart sin Gaddning! Så vi följde med, strosa runt i centrum. Hitta några tights till Willy då hon bara har miljoner strumpbyxor. Mamma hittade en fin väska på Rea!^^, sen blev det lite smått & gott som tagit slut. Brunpuder, en t-shirt på REA! Älskar helt enkelt o fynda! ^^, tog en blåbärspaj med Willy som bara skulle ner på golvet och inte sitta i vagnen. Hon skulle springa runt och busa totalt överallt. Och GALLSKREK såfort jag skulle hålla henne i handen.

Efter ett tag blev vi klara, och tog oss till studion! Där va hon en taliban… Så ner i vagnen och ut o försöka hitta en glass! Mutade henne, och hon blev nöjd. Påväg hem så blev det lite donken! 😀 Cheese ska vi ha.
In på ICA, handlade lite mat till imorgon! <3 Och sen hem. Sophie kom upp på besök, berättade lite vad som hade hänt. Skönt att få prata om de, de e så svårt o veta hur man ska beté sig lixom. Sen kom Totte upp en sväng!

Nu sover mina små änglar i sängen, och här sitter jag.
Njuter när jag ser dom hålla om varandra.
Jag älskar er så!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats