PATRICIA- Mamma till tre små!

Åka mot skogen!

Nu sitter vi i bilen, det tog inte mer än tre minuter så sov båda tjejerna gott! De är något speciellt de här med att åka bil. Jag mobil-bloggar, vilket jag aldrig annars gör. Jag själv ogillar att läsa bloggar som endast bloggar från sin mobil, så tråkiga inlägg, då man inte kan städa upp och göra snyggt. Centrera bilderna och så!

Men de kanske är en vanesak bara. Jag vill ju gärna lägga ner lite tid på mina bilder, för mig så är bilderna a och o i min blogg. Tar kort med systemet, lägger in på datorn, lägger in i Picasa, redigerar och sätter märke på varje bild var för sig. De tar tid, men jag tar mig gärna den tiden för jag tycker att det ska vara fint!
Men de är ju så lätt från mobilen! Skriva någon rad, lägga upp en bild så är de klart.

Kommer ju vara tvungen att bli kompis med tanken nu när jag kommer börja i skolan, har ju ingen minidator eller laptop, då blir de mobilen som gäller, tyvärr.

Nåväl, vi ska till syster nu! Dålig teckning på nätet kommer vi ha, så jag passar på att säga godmorgon med ett par instagram bilder. Kram på er!

20131226-123832.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats