PATRICIA- Mamma till tre små!

3/6

Mina bästa små tjejer ♥
Jobb jobb jobb, natt 3/6, och nu ska jag på’t igen! men jag erkänner, att jag har också saknat det. Igår hade vi en hel dag ute i Ekilla med barnen! Wilja kom äntligen hem också. Badade, solade & lunchade. Millan & Daniel kom med fika! Mot eftermiddagen följde vi med dom hem för att bli bjudna på urgod mat, blev lite grillat! Sen var det bara hem, svira om till träningskläderna och sen tog jag mig ut på cykeln! 13 km blev det. Ja, jag har ju börjat komma igång! 6 löp rundan så sa mitt knä stopp :/ är så trött på de här satans knät! så fort jag börjar komma igång, så strular det. Blir ju tokig! kom knappt upp för trappen igår, men idag känns de betydligt bättre.

Ska vara löpning med både cykling, PWs och övningar för att stärka upp musklerna kring knäskålen så knät får de stöd som de behöver.
Idag tänkte jag ut och gå en sväng och se hur de känns, blir de jobbigt vänder jag hem och tar cykeln! som är de absolut mildaste. Läste att man kan jämföra cykling med simning! Någon som är kunnig om detta? 🙂

Linus är i väg på golf idag, tjejerna har vilat och jag har legat och slöat! klickat hem lite saker.
Ska visa er!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina Fransson

    Jag har alltid cyklat mycket, vill springa men har tvåknän som inte riktigt orkar, men det där med simning borde du prova om du har tillgång till det! Jag körde på det ett tag, kunde hållt på längre om min simhall fanns närmre, men det tränar hela kroppen! Kondition som tusanmen även musklerna. Du vet hur snygga vissa löpare är? Så blir det om man simmar med ;).
    Asbra träning och det är lätt att puscha sig själv lite extra!

stats