PATRICIA- Mamma till tre små!

Mysig trip till Dalarna

Hej!  ♡ det var ett par dagar sedan, vad har vi gjort? Jo de ska jag tala om för dig! I fredags så hämtade svärmor upp mig hemma med husbilen. Vi packade in oss i bilen och började åka mot Dalarna! Novalie var lycklig som få, och lilleman sov nästan hela vägen. Vi stannade i Borlänge & gick in i kupolen! Strosa omkring så novis fick springa av sig lite. Tog en snabbis på panduro som hade 25% rabatt på hela sortimentet. Fick med mig en välfylld kasse med både fina Tilda-tyger & pyssel till barnen. 
Åkte mot Mora, bilen ställde vi i nusnäs vid dalahäst tillverkningen. Novalie hade somnat så vi bäddade ner henne & gjorde iordning räksmörgåsar, ost & kex och ett glas rött på det! Hade de riktigt mysigt♡

När vi vaknade upp på lördagen fick vi nys om en jätte stor barnprylsförsäljning i Orsa av en fin följare här på blogg & instagram! Så vi åkte dit. WOW! Över 500 säljare, ett grymt system! Handlade flera kassar för inga kronor alls, de är då shoppingen är som roligast! Åkte tillbaka mot morsa för att se Linus spela match! Dom vann med 3-1 men Linus fick en otäck smäll sista sekunderna så han for runt och landa på nacken. Såg han bara ligga helt still sen börja kvida, trodde de var riktigt allvarligt. 

Men han tappa luften & sen givetvis blev han chockad, men de gick bra! Vi började åka hemåt igen med min hals som bokstavligen bulta! Var hemma vid 21 och vi la oss och sov med en gång. 

  
 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Madde / Livet som mamma, lärare och doula

    Blev tvungen att läsa när jag såg detta inlägg på bloglovin som ett tips. Bor i Dalarna och blir alltid nyfiken när någon skriver om just Dalarna ;). Bor i Falun men jobbar i Borlänge, är ifrån Orsa från början så har väldigt bra koll på ställena du skrev om ovan. Kul med loppis :).

    Ha en trevlig dag.

stats