PATRICIA- Mamma till tre små!

Den här jäkla månaden.

Åh, jag bara önskade att jag kunde leverera sprudlande och lyckliga inlägg åt er här inne! Men i Onsdags kväll så började jag känna mig tung i huvudet, snoret började rinna till. Ja men ni vet, den typiska ”ont i kroppen känslan” innan man blir sjuk. Så, vaknade upp i går morse med tron om att de bara är lite snorigt! Hade min lilla loppa hemma tillsammans med mig för att mysa lite extra.
Vi tog en promenad och gick hem till Millan, där la jag mig på soffan och låg kvar fram tills vi skulle gå hem mer eller mindre. När vi kom hem, så kände jag mig som sjuttiotvå svåra år! La mig direkt, Linus kom hem med både isglassar, frukt, strepsils för halsen och en blandad kompott!

Sen dess har livet gått utför känns de som! För i tusan, jag har ju bara varit hemma! hur kan jag bli så sjuk? Inte nog med den influensa-aktiga skiten med febertoppar och spya förra veckan, så fick jag snällt vara frisk 6 dagar innan de här kom som ett ovälkomnat brev på posten! MORR. Det är också bara jag som lyckats bli dålig, hela familjen har ju klarat sig tack och lov! hur kan jag ha blivit smittad av någon? jag lämnar ju knappt mitt fort här hemma. Har sovit hela förmiddagen, ätit 4 glassar hittills, förbrukat ingefära, te & honung! Jag snyter ut mina hjärnhalvor snart, och jag vill inte svälja. Den här mysiga alla hjärtans dag helgen kan ju fara någonstans, jag som hade planerat inför så mycket mysiga små saker här hemma. Det får helt enkelt bli alvedonen och jag, med hopp om att jag är bättre på Söndag så vi kan gå ut och äta tillsammans som planerat ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ramonawallin

    Låg i det där från i söndags tills i torsdag. Bad om massa huskurer och hittade en som gjorde susen.

    Köp hem grönt te sen i den lägger du i en halstablett som är extra strak. Sen dricker du det ett par gånger per dag. Jag är idag helt frisk 😀

  2. jennifercecilias @ instagram

    Ett tips är att köpa ekologisk honung på burk, som är lite stelare, den ska ha bättre effekt än vanlig (Vad jag har hört) Men värt att testa! 🙂 Krya på dig!

  3. Jossan

    Gumman, tänk att du hållt igång med studier och salong så jävla mkt under hela 2014, sena kvällar, tidiga mornar, ungar, man, hemmet, vänner osv osv.. Nu slappnar du av, kroppen har helt plötsligt tid att bli sjuk, kroppen känner efter mer, du är gravid m.fl orsaker. Bit ihop bara och njut av lilla magen och familjen. Puss på dig.

stats