PATRICIA- Mamma till tre små!

Rabatt på Wigglekart!




Jag tror tjejerna har fått den bästa presenten någonsin!
Pappa åkte och hämtade ett stort bloggpaket som var skickat åt oss! dom har skruvat i hop den tillsammans och Wilja verkligen skrek utav förtjusning utav sin alldeles egna Wigglekart!

Den där plastbilen ska åka på skroten! den här wigglekarten har inlineshjul vilket gör den totalt ljudlös, man vickar på ratten och sätter upp fötterna så åker den framåt utav sig själv, och de bästa utav allt är att båda kan sitta på den tillsammans så dom slipper att slåss! man kan använda den inne som ute och den väger lika lite som plastbilen. Är verkligen jätte glad över att få chansen att ha fått hem den och prova! Se på min instagram, många förskolor använder dessa och många andra i hemmen! har bara hört så gott om dom, och de gör mig ännu positivare till denna! Ska berätta lite info om den.

Wigglekart är ett kul alternativ till en bobby car. Den är också unik i det att man vrider på ratten för att ta sig framåt, snarare än att trampa med benen. Wigglekart fungerar som bäst inomhus på ett plant underlag som t.ex. leoleumgolv eller vanligt trägolv, men går även att använda utomhus på plan asfalt. Den klarar av vikter upp till 50 kg. Måtten, Längd 80cm, bredd: 25 cm, höjd: 40 cm. Wigglekar går att beställas i 8 olika färger, limegrön, lila, blå, rosa, röd, gul, grå och grön. Eftersom man vrider på ratten är det inte en regelrätt trampbil, utan en bil som går framåt av att man vrider på ratten.Lämplig för barn mellan 3-7 år, men även yngre klarar det oftast bra.

–       Inga pedaler
–       Inga batterier
–       Ljudlös (skönt som förälder)
–       Ingahjulspår i golvet
–       Rund design utan vassa kanter

De känns som en rätt unik och uppskattat julklapp, vill ni beställa den nu till jul i valfri nyans så ska jag bjuda er på en rabattkod också.
Rabattkoden ” Wiggle14P ” Så får de priset 549:- istället för 695:- som den i vanliga fall kostar + fraktfritt
www.wigglekart.se 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats