PATRICIA- Mamma till tre små!

Gosh så gammalt! :)

En bild på mig, från säkert.. 06!

Likaså med bilder, så fångas ögonblicken. Minnen som griper tag i dig föralltid, människor du aldrig kommer att glömma. Många människor man träffar under livet glöms bort, tyvärr, många fastnar inte. Hur kommer det sig? Och vissa stannar kvar i hjärtat för all framtid? Jag har en sådan vän som jag aldrig i hela mitt liv kommer att glömma. Någon som fick mig att öppna ögonen, någon som fick mig att verkligen vara lycklig.

Någon man kunde gå på stan med mitt under julshoppingen och bara busa, leka och skratta! Man behövde inte hitta på nått, för såfort man va tillsammans fanns det alltid något att göra, även om man inte hade miljoner på kortet. En sån vän saknar jag! och en sån vän kommer jag aldrig göra illa igen.

Denna vän jag pratar om nu, är inte någon annan än firecall! Någon som gjorde mitt liv värt att leva när jag hade det som jobbigast i hela vida världen. Och denna vän gjorde jag illa, och denna vän försvinner till ett annat land! Och dagarna går utan att jag tänker på det. Men när man får höra ett livstecken från dig igen, så blir jag ledsen.. Över att min bästavän är borta som jag litade på till hundra miljoner procent.

Alexander ’firecall’ Fahlström, He’s the best, so! fuck the rest! 🙂

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats