PATRICIA- Mamma till tre små!

Fransar, naglar & hår.


Min vän Lena skulle ut på galej ikväll och frågade mig snabbt om jag kunde sätta lite fransar på henne så hon slapp klistra fast fransar i pannan 😉
Och självklart, 10.00 så stod hon utanför dörren och plingade på med en påse med ’bullfittor’ åt mig! hahaha 😀 , ja , många av er kanske kommer ihåg ett inlägg som jag skrev för några veckor sen. Jag skrev nämligen till henne 07 på morgonen och frågade om hon ville mysa med mig och novalie på en kopp kaffe och lite bullfitta på det? menade självklart BULLFIKA.

Men sen häromdagen så stod hon och bakade kanelbullar! hon tänkte på sin fina vän, och bakade bokstavligen en BULLFITTA åt mig med klitta och allting! skratta så jag dog, och imorse hamnade den i min mage. Bon Aptit! ♥

Jag har fått väldigt många nya läsare & jag känner mig så glad över att ni har hittat hit! tänkte skriva lite snabbt om vad jag brinner för, då jag la in ett inlägg om fransar, så tänkte jag fortsätta. Allt detta kreativa är något som står min väldigt nära hjärtat! Extensions har jag sysslat med i flera år, sedan Wilja var bebis! och något jag inte kommer att sluta med.
Att sitta vid en skolbänk har aldrig passat mig, aldrig haft tålamod, vilja till det. Har helt enkelt inte lärt mig utav att läsa en bok ut och innan!
Men att se, och att skapa. Är något jag måste säga, att jag är otroligt duktig på. Och de är helt enkelt det jag kommer och ska syssla med.

För att se mer för & efterbilder på olika extensions jag gjort, så klicka in dig: HÄR.♥



Hår är inte de enda jag sysslar med, jag sysslar smått med naglar också! bygger med både gel & gelatin 🙂
Som sagt, ingen utbildning för det, utan gör de på hobbynivå! Men något jag inte kan klara mig utan. De här är perfekt att syssla med sidan av mammaledigheten! du får ändå din dos av ’arbete’ men ändå gör du något du bara tycker om 🙂 Mest på bara vänner! Men de är kul.
För att se lite bilder så klicka in dig: HÄR

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats