PATRICIA- Mamma till tre små!

Nu tar vi helg!

Nu tar den flygande ekorren helg! efter en jobbig och intensiv dag, så ska vi försöka se de ljusa i allting ♥
Det kommer bli en tuff tid, men jag vet att vi klarar de. Aldrig glömmer, men accepterar. Iallafall jag, de här är de bästa. Så är det bara!
Nä, nu blir det pizza & x-factor ikväll, och jag anar att vi inte är ensamna om det ikväll.

Tack till er alla, för all stöttning.. för alla fina ord, era råd & era historier♥
En dag kanske jag orkar svara, men just nu orkar jag knappt med mina egna känslor eller tankar.
Kram till er alla!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. sandralinder

    Sandra det måste vara väldigt jobbigt att en ung tjej lyckas vara både en fantastisk mamma, flickvän och inte minst sypersnygg och TAJT. Det skriker a-v-u-n-d-s-j-u-k-a och att komma med på påhopp om små barns utseende är rent ut sagt skrämmande och säger betydligt mycket mer om dig än någon annan.

    Så gör något åt din egna ohälsa/fetma och sluta vara så bitter.

  2. Maja

    Vilken härlig bild. Tiden läker alla sår som man brukar säga , har också gjort en abort och det är klart man tänker på det emellanåt men det var rätt val just då i mitt liv. Stor stor kram och hoppas du får en mysig kväll idag på bion. Hihi

  3. Marina

    Tycker synd om dig Sandra. Du måste ha stora problem med dig själv, hoppas du får en diagnos ställd så du kan få hjälp. Eller så är du kanske bara allmänt pantad och fruktansvärt osäker på dig själv. Troligen en kombination av båda.

  4. S

    Sandra, du är vidrig.

    Patricia, jag tycker himla synd om dig och kan inte ens föreställa mig vad du går igenom känslomässigt nu. All styrka till dig!
    Önskar att jag kunde stoppa in din lilla bebis i min mage istället för här går det långsamt.

  5. Maria

    Sandra, det är klart du är avundsjuk! På att Patricia är väldigt vacker, ambitiös, har en skitbra blogg, två underbara barn = LYCKA, en snygg sambo, kärlek! Och vem har bestämt att man måste följa en viss mall innan man skaffar barn???
    Nä det är verkligen synd om dig Sandra, det är bara olyckliga människor som trycker ner andra för att må bättre själva…

  6. Josefine

    Sandra, varför läser du hennes blogg egentligen?
    Skulle du kunna säga det där till henne på riktigt? Tror knappast det.
    Fega kräk

  7. Josefina

    Synd att vissa människor är så bittra på sina egna liv att dom måste ge sig på andras… Patricia du är otroligt stark. Stort lycka till med eran framtid, du är en toppen mamma !

  8. Josefin

    Du Sandra, först och främst så lever vi i ett samhälle som inte består av att leva på 1800-talet! Om du inte har fått upp ögonen så är det 2012, snart 2013! Och ska man RÄTTA DIG då Sandra så hur ska man kunna skaffa boende innan man har hittat jobb?
    Det är väl ta med fan upp till var och en när man vill ha barn! Känner avundsjukan ända hit från dig ju!
    Du har garanterat inte barn så du ska ta med fan inte uttala dig, och visst Patricia har en väldigt stor blogg men tror faktiskt att det är upp till var och en om man vill ha barn, jag tror inte på fullaste allvar att hon kan påverka unga mammor!

  9. Sandra

    avundsjuk på vad?? hon hjälper bara unga mammor att hamna ännu längre ner på listan. först skaffar man hem ,jobb, ett stort hem och sen

  10. madde

    SANDRA!!!du borde skämmas,hur gammal är du?hur kan man uttala sig bara för att såra,du borde skämmas!har man inte gått igenom en abort och hur man mår och känner ska man vara tyst….fy fy fy dig sandra.sparka på någon som redan ligger

  11. Sissela

    Men vilken hemsk människa du är Sandra,usch fy fan!
    Påhopp på barn kan va det värsta som finns,oerhört dåligt att du ger dig på Patricia också,men hon kan iaf försvara sig! Men hennes barn? Antar att du inte har barn själv,hoppas inte det iallafall!!!

  12. Heidi

    Att folk ens orkar lägga ner så mycket energi å ork på att vara så nedlåtande snacka om att vara avundsjuk!! Patrica, du är en stark ung kvinna och jag beundrar dig! Jag önskar dig å din familj all lycka här i världen! Dina barn är så fina å har två helt underbara föräldrar!!

  13. Sandra

    Sandra, riktigt moget sagt. Då kan man ju undra sig hur du själv ser ut, som sjunker så lågt att du klankar ner på andras utseende och inte minst små barn!
    Hemskt att det finns människor som dig. Sluta klicka dig in här om du inte har något vettigt att säga, Patricia förtjänar inte dina kommentarer.

    Patricia, skickar styrkekramar till dig, även fast jag inte känner dig! Hoppas att allt går bra!
    /En annan Sandra

  14. Lovisa

    Alltså Sandra, seriöst. Här har vi en tjej, som du antagligen stör dig på i något sätt kanske för att du vill ha något hon har, och vi har också samma tjej som går igenom något av det jobbigaste hon kanske någonsin varit med om. Och du har ens manken att våga säga en sådan sak, försök tänka dig in i hennes situation. Till hur svåra beslut hon måste tvingas ta och försök att visa lite förståelse istället. Patricia har nog en av de mest fina och rara ansikten jag någonsin sätt verkligen. Skulle vilken dag i veckan kunna byta med denna tjejen! Dessutom så är hon lyckligt lottad med att ha två underbart fina tjejor!

    Är så trött på människor som väljer att såra andra. Vi har ett liv och du väljer att sumpa bort det på sånt här. Visst om du tycker en sak, men visa det inte för någon annan. Det finns alltid någon som blir sårad då. Ett tips är att titta på dokumentären ”Bully” och börja öppna dina ögon och se vad du bidrar med till denna världen.

    Ha en underbar helg Patricia!

  15. Tina A

    Fy fan för såna som Sandra som är så jäkla avundsjuka och skriver elaka kommentarer:(Tur att att du Patricia är så stark och underbar tjej med underbar sambo och söta döttrar:)Skit i dom idiotiska kommentarena.

  16. Sandra

    omg din panna har ju ett eget huve hahahahahahahahah
    synd att BARNen också ser ut så.. big fail TUR att ni inte skaffar fler fokusera på din bantning istället

    skydda er nu så inte fler fulingar kommer ut i världen du måste spara dig till nästa pappa ahhaha

  17. Clara

    Åh jag tycker så förbannat synd om dig!! Men du klarar det, du har två fantastiskt fina tjejer! Även om jag inte känner dig för fem öre så skulle jag vilja ge dig en stor bamsekram och teleportera över en massa styrka till dig! Du får världens STÖRSTA KRAM genom datorn istället!!

stats