PATRICIA- Mamma till tre små!

Jag måste få prata!

 


När jag kom hem idag möttes jag av dessa underbara foton på bänken♥
Fotona har kommit, nu kan jag sätta mig och ordna barnens album! Så mysigt, ska sysselsätta mig medan Wilja har sin pappa vecka.
idag fick jag äntligen träffa min mimmi igen, kramas med lilla Elias! det behövde jag idag, prata med den som jag bara kan kasta ur alla känslor till.. bolla med tankar, & bara vara! tiden gick dock alldeles för snabbt :(, jag saknar dig så!

Som ni förstått har de varit lest med uppdateringar, sitter & skriver.. sparar, skriver mer, sparar.
Rädd för att bli dömd, rädd för att skriva ut.
Ledsen, arg, sårad, besviken & förvirrad.

Ikväll ska jag försöka få ur mig allt.. Det här kanske är mitt sätt att bearbeta, att få skriva.
Jag har ett så tungt beslut, så jag vet varken ut eller in.

Ska åka till mina svärföräldrar nu och mysa, det är så skönt att få vara hemma med dom jag älskar som mest.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny

    Jag tycker att du är enormt stark och en jätteduktig mamma!!
    En förebild!
    Men det är din kropp och jag förstår om du vill behålla barnet, och ska fundera lite till om du vill behålla det. Killar förstår inte hur det känns för oss att bära en bebis och vilken kärlek vi känner för den även fast den är så liten, dom förstår först när dom håller i bebisen att det verkligen är deras underbara barn!
    Jag skulle valt att behålla, men alla är vi olika.
    Men som sagt jag och många stöttar dig i vilket beslutet än blir!
    När jag ser vilka kommentar visa skriver så tycker jag det är sorgligt, så pinsamma människor. Som mår så dåligt att dom måste trycka ner andra bra människor !
    Ta hand om dig. Kram

  2. sandra

    vilken jävla idiot som kommenterat ovanför. Hur fan kan man va så avundsjuk på någon annan att man kallar Wilja för ett misstag.

  3. hakfjdidj

    hoppas verkligen inte du är gravid, när du säger att DU har ett val. Om så är fallet så är du en vidrig mamma och flickvän. Lika mycket Linus val. Du borde väl ha lärt dig av misstaget nr 1 (Wilja) vilö du ha ett till ”misstag?

  4. E

    Har följt dig sen du började blogga och kikar in nästan varje dag. Har nog aldrig kommenterat men det är hög tid att göra det nu.Tycker du verkar vara en riktigt stark person och en fantastisk mamma. Vad du än tar för beslut så kommer det vara rätt. Gå på magkänslan och glöm inte att man oftast ångrar det man inte gjort och inte de sakerna man faktiskt gjorde.
    Kramar till dig och din fina familj!

  5. Amanda

    Hej! Tänkte bara skriva att jag började läsa din blogg för drygt en månad sedan (klickade på en länk på vimedbarn.se) och den har blivit min absoluta favorit! Du har så fina bilder (söta döttrar!) och dina texter är intressanta att läsa!
    Önskar dig lycka till med det du går igenom, och hoppas att det löser sig på bästa sätt!

  6. Malou

    Vad du än beslutar dig för Patricia så är det ditt liv och ditt beslut. Ingen har rätt att döma dig. Massa styrkekramar!!!!

  7. Thessa

    Å varför inte använda previntivmedel?? Du kanju ibte bli på smällen HELA tiden. Oansvarigt. Spec eftersom linus inte vill ha fler barn! Undra hur många barn du lär ha innan du dör som du håller på, 1000?;)

  8. Thessa

    Hur kan de vara ett svårt beslut/val?
    Du kan ju inte föda ett barn som din pojkvän inte vill ha? Så jävla självisk kan du väll ändå inte vara? O ni e ju TVÅ om saken, är ju knsppast bara ditt val även om du verkar tro det.

  9. Emma

    Nu får du inte tro att jag är världens läskigaste tjej, men måste bara säga att jag hittade din blogg av en slump och har nu suttit och läst hur många sidor som helst. Blir så himla imponerad av dig och din fantastiska familj. Ni verkar så fina allihopa och dina barn är supervackra!

  10. Caisa

    Måste säga att du är stark!
    Och folk som lägger sig i fel saker eller dömer andra det är sånt folk som inte har något annat liv än att bara lägga sig i andras!
    Avundsjuka, svartsjuka, konstiga personer!
    Det är såna människor man inte ska bry sig om och man ska inte sjunka till deras nivå!
    Jag har fått många dåliga åsikter folk som lägger sig i mitt liv och säger vad jag ska göra och vad jag inte ska göra!
    Men nu har jag insett att såna människor får slösa bort sin tid, sitt liv..men det tänker inte jag! livet är inte hur långt som helst, man har inte tid att ta skit från andra eller bry sig om dom!
    Dom enda man ska lyssna på är sina närmaste det är det enda som betyder något..deras ord!
    Det är dom som finns där när livet blir tungt!
    Lyssna inte på någon annan, bry dig inte om dom!
    Jag vet hur jobbigt det är att försöka skita i folk som skriver elaka saker till en eller trycker en totalt men tänk bara på att dom är avundsjuka på ditt liv, för annars skulle dom inte lägga sig i det!
    Du har en bra familj!
    Jag blir glad när jag läser din blogg, jag ser hur lyckliga dina barn är och hur fina dom är! Du är en otroligt bra Mamma glöm aldrig de!

stats