PATRICIA- Mamma till tre små!

Länkad hos BB Marcelo!


Dagens mama, och dagens hungriga bäbis!
Vi är fortfarande kvar hemma hos Mamma, och sover här en natt till. Haft de mysigt, så sjukt kallt ute! Men ska ner på en promenad snart, ta en fika och bara få lite luft. Wilja ska snart lämnas till Pappa, inge roligt denna vecka heller! :/ Men sjusovaren har sovit snart i 2 timmar och verkar inte ha någon vilja till att vakna över huvudtaget!

Igår så fick jag ett litet mail på facebook om att jag blivit länkad hos: Marcelo i BB! Haha, fattade ingenting, fick länken till hans blogg. Och jajjemen, han och Annika läser alltså min blogg! spännande de där. 🙂 Lite roligt faktiskt, och sjukt konstigt att någon med den livsstilen faktiskt kikar sig in här.

Är det någon av er läsare som hittade hit via honom som kommer att vilja stanna?
Välkomna isåfall 🙂 Kram från oss!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. rasmusmamma

    haha tänk att folk vill veta så mycket men inte kan stå för vem dom är ! det är riktigt jävla patetiskt! Det är dina barn så varför ska andra veta allt om dom ??

  2. Julia

    Först vill jag säga att du har en underbar blogg och det är jätte kul att följa din lilla familj 🙂
    Jag undrar också varför inte ni fira fars dag med Linus?
    Vill ni ha fler barn?
    Kram

  3. Hanna

    Är du gravid igen?! Varför firade ni inte fars dag med Linus?? Varför visas inte min första komentar? Vill du inte godkänna den??

    1. mammasangel

      Det finns ingenting att svara på tills du vågar stå för vem du är. Olika namn på olika kommentarer säger sig själv! Du ska inte veta något.

  4. Jeanette♥

    Vad roligt:)

    Hittade inte hit via dem. Jag har följt dig en tid på Intagram och igår så la jag till din blogg på bloglovin, så jag kan följa din fina blogg också:)

stats