PATRICIA- Mamma till tre små!

Pest eller kolera, vilket jävla val jag har.

När jag säger att allt kommer på en och samma gång, då skojar jag inte. De gör det verkligen!
Vem tror gud att jag är? en jävla stål kvinna! därför han kastar precis allt på mig för han tror att jag ska klara av det? Ibland rinner bägaren över och allt är bara nog nog nog.

Jag kollade igenom arkivet,ville ta ett kort från precis ett år sedan. Sen kändes de som ett skämt! såklart den här bilden kom upp.  Vaffaaan alltså, kom igen! och låt mig bara vara.
Varför jag inte har uppdaterat idag är för att jag spenderat 3 timmar på tåg och 40 minuter på ERSÄTTNINGSBUSS med två trötta barn.
Ville skjuta skallen av mig innan jag kommit till stockholm c! blä, vilken resa. Så mycket otrevligt och ohövligt folk, och nu när jag är i mitt sämsta tänkbara esse så är inte den där tollerans nivån speciellt hög, vill ryta till varenda människa som jag stör mig på. Bara för att jag kan! ush..

Har krig inombords, vad borde jag göra, vad ska jag göra, vad vill jag göra.
Och jag blir inte klokare. Ingen bra dag idag.  Men att jag älskar mina barn och Linus över allt som finns, det vet jag. Men kan saker och ting bara sluta hända! SNÄLLA!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Inte för att vara sån men att saker och ting bara händer känns i detta fall lite som fel ordval…att bli gravid är ingenting som bara händer och gud har nog inte så mycket med det att göra. Förstår att det är jobbigt och att du önskar att du slapp stå inför detta val, men det är ju ändå du och Linus som tillsammans har tagit risken/chansen att bli gravida. Det får ju även han stå för om det är så att du vill behålla ert barn, tycker jag iaf. Hur som helst hoppas jag att det blir bra så småningom vad du en väljer att göra. Kram

  2. fsafds

    Du sticker med ungarna och lämnar Linus hemma nu igen och på FARSDAG dessutom. Hur kan du dra på HANS dag? Ni verkar ha det toppen 🙂

    Man fattar ju att du antagligen är gravid igen, lyckat 😀

  3. Natalie

    Hej Patricia. Skrev till dig på Facebook för ett par dagar sedan, menjag antar att det hamnat på övrigt så att du inte kommer kunna se det förens du klickat där

  4. Sara

    Nu vet jag inte vad det handlar om men är du gravid?
    Hoppas allt löser sig och du kommer nog på hur du ska göra 🙂
    Utifrån din blogg verkar du vara en stark tjej och fin på alla sätt!
    Som min syrra brukar säga till mig då livet känns jobbigt, Gud ger en inte mer än vad man orkar bära.

    Många kramar <3

stats