PATRICIA- Mamma till tre små!

Vilken bra jäkla morgon!

 


Åh, den här morgonen har varit så jävla bra! älskar när allt flyter på, utan konstigheter ♥ Wilja vaknade strax innan klockan slog 7, tog upp henne sen myste vi en stund i soffan! Upp och gjorde frukost, mackor ägg och te! Ja, min dotter är en teälskare, mer än mig! även om de är gott. Men inget socker i teet, och för mig är de ofattbart! te GÅR inte att dricka utan socker! haha 😀 men hon är likadan på fil, inget socker på.. jag kan inte äta utan! Iallafall, nova och wilja röjde på medan jag ställde mig i duschen, sminkade, fönade håret, busa med barn! utan gnäll, inge stök & inget hyss! allting i sin tid UTAN stress, så jävla skönt! 08.15 var vi färdiga, satte oss i soffan och kollade på barnkanalen, barnen påklädda och borstade tänder. Sen kom älskling och hämtade upp oss! Dags för att åka till dagis, och jag skulle ner och fixa nytt id-kort. Såg ut som en förrymd fånge – CHECK!
Klockan är inte ens 10 och jag är klar med allt, varit i centrum, lämnat, matat barn! Ja , nu kan ’morgonen’ börja. Strålande väder ute, måste ta mig ut!

Vet inte vad som hänt, jag vill sova precis hela hela tiden. Och även om jag sover bra under natten så är jag så extremt trött under dagen, är orklös till precis allting! vet inte vad de här är, brist på vitaminer?
Kanske ska slänga sig i solariet ett par gånger och se om de känns bättre.. phu, så jobbigt! man vill så mycket, men de känns som min kropp strejkar.
Fler som blir såhär under höst/vinter? min kropp skriker nog efter D-vitaminer!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny

    Jag började äta Omega-3 och blev mycket piggare, innan jag var tröttare än den tröttaste gravida, ville bara sova innan kl 19.00 på kvällarna och orkade inget, men började äta var 3 timme och äta 3 st omega-3 kapslar.

    1. mammasangel

      Hej Michelle! Jo, så småningom när vi flyttar 🙂 lite elakt och sätta ett djur till ’liv’ här hemma när vi har de så pass trångt som vi har det 🙂
      Men inga katter kommer in innanför våra dörrar, men en hund 🙂 Sen är de dags att ta upp ridningen! Men de går ju inte ha hemma såklart 😉

  2. camilla

    Jag är exakt likadan fatta inte vad som hände från att haft jätte mycket energi så är jag nu bara trött… Men jag är för mkt sommar människa tror jag men jag vet när snön faller och täcker våra gator så kommer energin också, inte som på vår/sommar men det blir ljusare och mysigt så då kommer det rulla igen :D…

stats