PATRICIA- Mamma till tre små!

För er med SJUKT slitet hår!

 

Som många vet så förstördes verkligen mitt hår på djupet för någon månad sedan! Jag kom på den briljanta idén att bli blond igen (som man alltid får när man är mörk!) men den här gången så sa verkligen mitt hår ifrån och skrek NEJ. Det slutade med att mitt hår gick av som i en hätta, och jag kan inte förklara för er hur det kändes att ta i mitt hår.
När jag kom till frisören så ville hon inte ens schamponera mitt hår, för hon var så rädd att det skulle gå av ännu mer! Förstår ni då i vilket skick det var?
Idag 2 månader senare så ser man inte skicket över huvudtaget! självklart är det kortare, men de yttre är lagat, håret är glansigt och jag upplever håret starkare än innan! Och jag kan lova att det är dessa mirakelprodukter ovan som hjälpt mig! Det här är hårets ferrari, de bästa och såklart dyraste på marknaden, men jag kan inte beskriva hur BRA det fungerat på mitt hår!
Det är fibrer som lagar håret på djupet, lägger sig som en hinna kring och REPARERAR. Det här är ingen skit inpackning från Ica som man tror ska ge underverk.

Till alla som har sjukligt slitet hår, då menar jag trasigt hår! Ni måste investera i Kerastase , det är inget att skämta om! Utan det hjälper.

Inpackningen hos frisör: 489:- här i Bålsta. Det är säkert mycket billigare på nätet, så kolla där om ni har lust! Jag köpte främst hos frisören här för jag var i panik, och hade inte tid att vänta.
Schampo: 379:-
Balsam: 284;.
Skydd: 379:-

Det kanske upplevs vara stora summor, men det är värt varenda liten krona.
Jag var så skeptisk när jag handlade in allt, men jag ångrar mig inte en sekund! Nu har inpackning tagit slut (2 mån) men vill då säga att jag inte FICK använda balsam under denna tid, utan jag avslutade med inpackningn VARJE gång jag duschat för att håret verkligen skulle repareras! Annars hade den hållt längre än så. Schampot känns orört, så de är dryga produkter som räcker länge.


Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. michaela

    tänk på att alltid avsluta en hårtvätt med balsam, det sluter hårstrået och är alltså väldigt nödvändigt!:) men, kul att dom funkar 😀 gillar din blogg 🙂

  2. Matilda

    Det låter ju grymt bra! Själv använder jag Goldwell och jag älskar det men mitt hår är inte i särskilt dåligt skick 🙂 Vad sa frisören förresten om tvättning? Alltså, ville hon att du skulle tvätta håret oftare (typ varje dag) med det där schampot eller skulle du använda det som vanligt bara när du tvättar håret? Vad rörigt det blev, hoppas att du förstår vad jag menar i alla fall 😉

  3. Johanna - mamma till 3

    Kanske jag borde testa? Mitt hår gick också av i somras… Har typ 10 cm här och var på skallen, mest luggen som jag så flitigt sparat ut:( jag har kerastasedroppar men har inte testat det där, ha att joico som jag tyckt funkat bra tills nu? Svinskumt.

    Ha en bra söndag!

    Kram

stats