PATRICIA- Mamma till tre små!

Kungsträdgården, ambulans & fransförlängning!

Dagens Mami!
Ja, såhär såg jag ut idag med de nya älsklingslinnet från Gina och mobilväskan från Jack and jones, yes! jag handlar på herr alltså.
Idag for jag in till stan utan smink mer eller mindre! skaffa mig ett par eyebrows och sen lite puder på näsan. Så jävla skönt med sol så man fått färg på skinnet!
Inget kladd i ansiktet behövs, och med mina nya bedårande ögonfransar behöver jag inte ett smack! Lyckan är rätt stor.
Jag är så jävla nöjd ska jag tala om för er! ska ta bilder imorgon, och fick så proffsig hjälp. Nästa gång blir de dock liiiiite mer, och lite tjockare! Men bra att vänja sig.

Mötte upp Lynn i stan, sen gick vi ner mot uteserveringarna vid kungsan! Satte oss i solen och beställde latte & dricka. Myste och pratade om allt och ingenting! som sagt, de är henne jag mer eller mindre bodde hos under flera år när jag va liten. Bäste du! Men nu är hon bosatt i Norge och vi ses alldeles för sällan, lite sorgligt är det.
Sen kom Rebecca och hämta novalie för att vara barnvakt medans fransarna sattes i. Pärlan har varit lite missnöjd till och från under dagen, men eskalerade under kvällen.

På tåget hem bröt helvetet löst och jag har aldrig under dessa tre månader hört henne skrika på det här sättet.
Inte ens när hon va som sjukast med sin RS. Hon gallskrek av ren smärta! De va så hemskt, ingenting jag gjorde fungerade. Hon spände sig som en ostbåge! och på en gång förstod jag att de var något med magen. Men jag blev så innerligt ledsen! Vår lilla tjej gråter tamejfan aldrig! Inte ens gnällig på kvällarna, sover hela nätter! Aldrig hänt att hon varit ens gasig i magen, så de bara kom som en blixt och jag kände mig så fel placerad på tåget så det finns inte!
Underbara människor kom fram till mig och hjälpte mig med vagn och hela köret, frågade om dom kunde göra något! en tjej ringde upp sjukvårdsupplysningen som bad mig stiga av direkt i Rotebro, dom hörde skriket och tillkallade på ambulans ifall det skulle vara något.

DÄR blev jag aprädd, kändes som minnena bara svämmade över! och allt kom tillbaka då hon va så liten och alla turer till akademiska! kändes bara som ett slag över bröstet.
Men så tacksam över att dom kollar, oavsett om det inte är någonfara eller inte. Dom såg ju på en gång att hon haft det tufft, så kanske därför hon skicka ambulans?
Tydligen såg hon att vi legat inne och att hon blivit behandlad.

Det va så som jag trodde, ingen direkt fara! Men hon har fortfarande inte bajsat sen igår morse, kommer det inget så ska vi in för att se om det är förstoppning.
Under senare delen av kvällen har hon varit rätt nöjd, och inte spänd över magen direkt.
Så det körde väl runt lite där, magknip om inte annat! Men det va fruktansvärt att höra ett barn skrika på de sättet om man inte är van.
Skillnad va det med Wilja, då visste jag att det handlade om gaser! nu hade jag inte en susning.

Älskade lilla flicka, älskar dig runt jorden och tillbaka.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maja

    Fin du är. Stackars lilla, hoppas hon mår bättre nu. Kul med ny bloggportal (säger man så?) haha. Sköt om dig. Kramar

  2. Emma - Mamma till två

    Stackars liten! Men som du skriver är det skönt när man får hjälp av människor runtomkring och att hon blev kollad ordentligt eftersom hon haft det tufft.
    Hur är det med RSet nu? Är hon helt frisk?

  3. Sandra

    Hej. Först vill jag tacka för en underbar blogg. Sen, mamma till två barn, mamma ledig. Hur får ni ihop det med tid, tid till er själva pengar? Har inte barn än men planerar. Kram

    1. mammasangel

      Hej Sandra! Va roligt, och tack snälla för din kommentar.
      Man tar sig verkligen tid, känns som vi gör super mycket tillsammans som bara Patricia & Linus.
      Vi har det väldigt kul tillsammans & bråkar sällan, tjaffsar kan man självklart göra, men inte bråka. Respektera och ge varandra space vid sidan av barnen, jätte viktigt att ha sina egna intressen 🙂
      Ekonomiskt klarar vi oss bra! Kram

stats