PATRICIA- Mamma till tre små!

Flickorna är nu båda hemma.

Lycka för denna Mamma är att få hem sin stora tjej♥
Igår så kom älskling hem och tog vår lilla skrutt och jag satte mig på pendeln mot Älvsjö! I biljettluckan så skulle jag ta och köpa en biljett. 110:- . VA sa jag! de är ju bannemig skamligt DYRT.
Resan tar 20 minuter till den destination jag sa, ja. Bålsta-Jakobsberg sa jag, FEM små stationer! Hur fan kan de kosta så jävla mycket? Alltså 220 kr tur & retur. Sen menar dom på att vi ska åka mer tåg…. ah, men sponsring tack! Bara kortet mellan BRO-BÅLSTA EN STATION kostar 1400 typ per månad, eftersom de är över länsgränsen. Sen ska jag betala SL-kortet på de för 800 i månaden, på EN månad! De är ju inte klokt.
Nej, de va tider då de kostade 10 kr vart du än ville åka inom stockholm! Fick mig en chock…

MEN, när jag kom till Älvsjö så möttes jag av världens lyckligaste tjej som sprang rakt in i mina armar och skrek MAAAMMA av ren lycka! Pussar och kramar fick jag, en exemplarisk unge på tåget som pratade om vad hon hade gjort hemma hos Pappa och Tessa. När vi kom hem så va hon trött, trött, tröööött och somnade nästan bums!
Sen satt jag här och bara log som en fjant, mammas skatt! Den lilla, men den så stora.

Mina barn, fy så jag älskar er.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina

    Det kostar "bara" 1160 kronor för ett månadskort totalt med Bålstatillägg och då får du åka vart du vill med SL så sådär jättedyrt är det inte ändå 🙂

  2. V - Bålstabo

    Det påminner mig om att jag måste köpa nytt kort idag suck. Det kostar 1160kr för ett SL kort med Bålsta tillägg och då får man åka buss i Håbo också. Dyrt! Jag som inte ens använder det varje dag men för mig lönar det sig inte att köpa lösa biljetter/SL remsa ändå.

  3. Jessica mamma till ella o linus

    Ja veet, de är sjukt dyyrt! Verkligen goda tider då de kostade 10 kr överallt! De har blivit skamligt dyrt tyvärr:/

  4. Ängla Norberg - livet som mamma & fru

    Va!! Men skit vad dyrt! Ja betalade ju bara 35 kronor ifrån Bålsta när jag åkte från dig.sen åkte jag på sl kortet. Men ja betalade inte något extra när jag åkte till dig. Sjukt mycket pengar..

    Åh! Vad mysigt! Det är så man smälter mamma hjärtan! 🙂 så gjorde Varga igår när jag hämtade henne på dagis. Alltid lika mysigt att hämta hon då.
    Vilken tid kommer du in hit på lördag? 🙂 vore roligt om vi kunde köra en hel dag så bjuder jag och Henrik er på middag?
    Puss puss <3

stats