Vill dela med mig utav ett super recept ♥
Knåpade ihop det hemma, när jag blev så sugen på citronslungad ruccola med pesto!
Du behöver:
1 burk Philadelphia
2 msk pesto (grön)
Parmesan
Ruccola
Citron
Olivolja
Salt, peppar, citronpeppar
knaperstekt bacon
Stek upp bacon, smått. Låt sedan rinna av på ett hushållspapper, koka upp pastan, häll ner philadelphian tillsammans med peston på låg värme! ”koka” upp, salta och peppra efter tycke och smak. Kyl ruccolan under kallt vatten! (den blir lite extra knaprig) häll över olja, pressa citron och salta! strö över parmensan över rätten. Jäklar i min låda! Uppskattades utav alla här hemma, tog 15 min men är så förbannat gott. Ett snabbt recept som känns lite lyxigare på vardagarna!
Ser underbart gott ut! Vilken pasta använder du?
Åh vad roligt att höra! Pastan heter o3, det är en blå barilla förpackning i papp! har slängt kartongen, men det är ”vanlig” pasta, som är lite tjockare 🙂
Ser supergott ut. Undrar vilken pasta du har använt?
Älskar dina recept 🙂 Testade gulaschsoppan igår som du la upp receptet på för ett tag sen och vi älskade den där hemma 🙂 Denna pastan ska definitivt testas den med 😛
Måste testa 🙂