PATRICIA- Mamma till tre små!

Magen vecka 23.


En liten bild på en växande lillebror ♥
Jag har känt mig jätte stor, fram tills jag kollade på jämförelsebilder med tjejerna i samma vecka! och insåg snabbt, att jag inte alls är det. Bara de att man så snabbt glömmer bort!
Mina barn växer ju liksom inte in i mig haha, utan ut utanför. Har ju ingen överkropp som dom får plats med hihi.
Tjejerna är med Farmor och Farfar på julgransplundring på hembyggdsgården. Det behövdes, att få lite tid att andas. Har varit en tung dag, känner mig lite nere och behövde bara få vila. Har duschat, städat undan och ordnar med maten. Snart är dom hemma och jag har tankat lite energi.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Johanna

  Hej Patricia!

  Vill börja med att säga att jag älskar din blogg, har följt dig i snart 3 år nu! Ni verkar som en helt underbar familj och du får mig att längta,längta efter en liten bebis haha!!
  Jag har en fråga till dig angående hår och hårförlängningar, jag har ganska kort hår, cirka 10-12 cm som längst, men i nacken och ena sidan av huvudet kanske bara 5 cm…funkar det att sätta i hårförlängning då? Måste jag vänta? Vad jag vill minnas satte du ju i förlängning när du klippte kort förut, men du kanske hade längre än mig då…hoppas du förstår vad jag menar haha blev lite rörigt!! väldigt tacksam för svar!! Kram!!

  1. mammasangel

   Hej Johanna! vilken glädjefull kommentar du lämnade åt mig här inne <3 Tack så mycket!
   Ja självklart så går det, lät inte som några problem alls det där. Kram och lycka till.

stats