PATRICIA- Mamma till tre små!

Smink tips!

Smink för mig är något som är väldigt viktigt! De är inte så att jag behöver sminka mig varje dag, eller massvis till Vardags. Men jag tycker det är så oerhört roligt med smink, och jag kan stå hur länge som helst och pyssla. Dock är det lätt att hamna i samma spår, men jag tänkte lägga in lite tips här då & då med produkter som passar mig, och min HY framförallt.

Dessa produkter är något jag inte kan vara utan i min sminkväska! Jag har en såkallad blandhy. Kan bli väldigt glansig i t-zonen i ansiktet (näsa, panna, haka.) Men för någon månad sedan bytte jag ut både foundation och transparent puder! Och jag kan fan gå en hel dag utan att behöva pudra på näsan. Är så nöjd så jag inte finner ord!

Först använder jag Lumene double stay mineral matt makeup! Jag har aldrig använt deras produkter tidigare, men denna är så lätt i ansiktet samtidigt den är så jäkla fin! den sitter där den sitter, punkt. Sen nästa måste för mig är en bra concealer som är täckande men inte ’tjock’ i konsistensen! Att ha en ’hinna’ med smink i ansiktet är de VÄRSTA jag vet.
Så denna från Yves Saint Laurent Touche Éclat passar mig som handen i handsken.
Efter det så pudrar jag på tunt tunt med Max Factors transparenta löspuder, som varken syns eller så i ansiktet. Effekten blir mest som ’antishine’.
På de så tunt med Brunpuder från Make Up Store, värda sina kronor utan tvekan! Min har räckt i över ett år.

Så har ni en hy som min, så kommer dessa produkter ligga er varmt om hjärtat 🙂

Ska jag börja med lite tips, eller är jag ute och simmar då? 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Va kul med tips 🙂
    Tycker absolut du ska tipsa om lite allt möjligt 🙂
    Smink,barn relaterade saker,inredning,inom klädväg m.m
    Väldigt kul att läsa!!

    😀

    1. mammasangel

      Åh va kul, ja men de ska jag göra! ska iallafall försöka ta och lägga in ett inlägg per dag om jag hinner, i alla möjliga former 🙂

  2. Theresé

    Bra tips! kanske nåt man bör testa, alltid kul att testa nya grejjer! skriv gärna pris också 😉 å vart du hittar ditt om du hittar nåt billigt å bra! 🙂 trevlig helg och njuuut av myset å varandra! :))

stats