PATRICIA- Mamma till tre små!

Wilja & Novalie


Mina fina flickor!

Dagarna nalkas utav fina besök och grattisönskningar, helt fullt upp har vi det!
Men mellan stunderna och besöken så passar vi på att bara vara med varandra, njuta alla vi här hemma. Igår så kom min underbara storesyster och barnen och hälsade på. Lämnade en jätte fin jacka till prinsessan och wilja fick också en liten väska i paket! Fikade, åt korv med bröd och hade de jätte mysigt. Pappan visade stolt upp sin lilla skatt! Mot kvällen så styrde vi en sväng mot den stolta farmorn och farfarn! Drack en kopp kaffe innan vi landande lugnt i vår soffa här hemma, Wilja somnade efter lite pippi koll. Sen satt vi där, jag och Linus! Och stirra oss mätta. Vid 22 sov hela huset och vi fick sova fram till 8 imorse! Mamma vakna me 2 matpauser och känns som jag kan ta och springa ett marathonlopp just nu. Tack gode gud för att energin kommer tillbaka och ORKEN att vara den person som jag vill vara! Wiljas och Novas GLADA och aktiva mamma!♥

Snart kommer Wiljas saknade Mormor och hälsar på!

Så som ni förstår, att sitta här nu kanske inte riktigt prioriteras, men jag är inne och läser era fina kommentarer och svarar i etapper! Alla grattis om lillans Födelse är helt omöjligt att svara på, så alla ni! Ta åt er av vårt STORA tack! från hela hela familjen♥

Har börjar knåpa på svaren till frågestunden som jag la in dagen efter! Åh, så spännande frågor.
Så kul, hoppas att jag hinner bli klar till kvällen 🙂 Är det något mer ni undrar över, så välkomna att ställa era frågor. Alltid lika roligt!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ellinor

  Haha, vilken rolig kommentar du fått där ovan. Hur du än gör så hittar ju folk nått att gnälla på och ska lägga sig i (självklart anonymt också). Lite smått komiskt faktiskt 🙂 Hoppas du inte tar åt dig bara! Blir förresten helt varm inombords av alla dina underbara bilder på Wilja & Novalie! Vilken fantastiskt familj du har 🙂

 2. fanny

  ååh jag går om flera ggr i timmen på din blogg! vill att du ska uppdatera mer.. men har såklart förståelse för att du inte har tid! kram på dig! VÄRLDENS finaste mamma..

 3. Lina - Leons mamma

  Hejsan! Ville bara slänga in en kommentar, jag kikar in på bloggen flera gånger om dagen och blir överlycklig när du uppdaterat en massa. Har följt dig sen i mitten av graviditeten och älskar din blogg. Du verkar vara en underbar mamma och jag har svårt att förstå hur du får ihop allt? Jag har en liten kille här hemma och beundrar såna som dig. Har till och med slutat blogga i brist av tid. Med andra ord ville jag komma fram till att det är såna som du som ger andra småbarnsmammor inspiration. Kram och grattis till din andra vackra prinsessa!

 4. Lisa

  Så fina! <3 Som en riktig disney saga känns det just nu som när man läser din blogg!! Skit kul! 🙂 Sitt och mys och njut av dina döttrar och sambo! 🙂 Lycka till med allt!

 5. Linda

  GRATTIS. Kom på mig själv att jag har varit dålig på att läsa mina bloggar som ligger under favouriter"mamabloggs" Blev glad över att få se så vackra och mysiga bilder på tösa o storasyster. All Lycka o Grattis igen. Ser framemot att läsa om utveckling och glädje.

 6. heidi

  nä dumma kommentarer, ta inte åt dig. det är kul att du skriver! + att det kommer vara kul dokumentation för dina barn i framtiden också, och er såklart!

  Lägg upp lite bilder på den nyblivna pappan :-)) grattis så glad för er skull! <3

 7. Anonym

  Prioriterar inte bloggen? Du sprutar ju för tusan ur dig inlägg. Tycker snarare du bloggar för mycket än för lite. Försök slappna av och koncentrera dig på familjen istället.

 8. Frida

  Jag har en fråga, när min dotter föddes sa de på BB att man skulle väcka dom och amma varannan-var tredje timme första tiden, hur funkar det med Novalie? Hon verkar ju sova väldigt mycket på nätterna tänkte jag:)

stats