PATRICIA- Mamma till tre små!

Wilja Cornelia Lindh.

En mammas kärlek, tjat hit och dit om de i min blogg. Men jag tänker: Om jag INTE hade fått skriva av mig? Vad hade hänt med all överflöd då? så om jag skriver den här bloggen för mig & min dotter så borde jag också få säga miljoner gånger varje dag HUR otroligt mycket jag avgudar denna lilla tjej?

Ligger och kollar på henne nu när hon sover så gott, och det gör ONT!
Hur klarar man av som mamma att se ditt barn må dåligt och ha ont? Tänk om det händer henne något? Hur ska jag finna den styrka och orka gå vidare? hur skulle mitt liv utan Wilja se ut? hur skulle jag ens kunna kolla mig själv i spegeln och le? Vet att jag inte ska tänka dessa tankar. Men ibland kommer dom bara och jag bara gråter! Älskar henne alldeles för mkt för att låta något hända henne.

Och även hur ont det gör att läsa om andras sorger så slutar jag inte? Jag fortsätter och går in och läser det värsta som kan hända en annan människa, och jag lider verkligen med dom. De gör ont och tårarna sprutar åt alla håll och kantar, även om jag aldrig träffat dessa människor.

Jag blir helt förundrad över hur stark man kan vara, hur stark man måste vara för att orka vardagen.
Jag beundrar er alla, vad som än har hänt. Så beundrar jag er!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Charlotte - Mamma till Nikita

  Mys! 🙂

  sv: Nej hon äter 1 maträtt, 1-2 gånger om dagen några teskedar. Hon hatar verkligen mat och vill bara ha bröstmjölk hela tiden, inget annat. Så hon ökar heller inte som hon ska i vikt och blir inte mätt men vet inte vad jag ska göra för att få henne o äta mer. Är glad så länge jag får i henne nått iaf 🙂

  Ja men det är ju så jobbigt o va ifrån dom! Jag har varit ifrån Nikita ett par gånger, längst 1½ timme så det är verkligen jobbigt. Men du kan ju testa att du åker iväg när det närmar sig matdags och då testar simon ge henne i flaska, sked eller glas? Nikita dricker vatten ur allt, men har man nått annat än vatten vill hon inte ha.

  Hoppas ni hittar någon lösning 🙂
  Kramar!

stats