PATRICIA- Mamma till tre små!

Wilja är idag Sex hela månader <3 min plutt!

  

Hur Ont det än gjorde, hur mycket jag då sa: Jag ska aldrig göra de här igen, va har jag gjort? Så skulle jag kunna göra om detta Miljoner gånger för din skull Wilja! Även vilken smärta, jag ser över den, och jag vet vad jag får utav den. Världens finaste små barn! <3 Mamma gör ALLT för dig!

Idag… Idag för 6 månader sedan hade jag inte en aning om vad som skulle hända! Det va min elfte dag på övertid, jag va ledsen, arg och förbannad! de va tungt och de va sådär soligt men kallt ute. Jag tog en promenad bort mot MVC för nånstans så började ja inbilla mig att mitt vatten hade börjat sippra! Man letade ju efter VARJE tecken på att nått skulle vara på gång, men icke! Jag bröt ihop hos barnmorskan och tårarna bara rann, jag orkade inte en minut till! inte EN enda minut till. Hon Bad mig ringa in till Förlossningen i Nyk, de gjorde jag på kvällen. Men asen va dryga och LA på luren i örat på mig! där sattt jag… Happ, va gör jag nu?
Fick ett inlägg på bloggen av en tjej som sa att hon hade pratat med sin mammas kusin som va barnmorska i Södertälje! Hon ringde upp mig, och sa att JAG skulle säga att jag va hennes kusin! (lång story). Tillslut satt jag och Simon i bilen påväg mitt i natten pågång mot Förlossningen!
Kommer ihåg alla m i l j o n e r  tankar som snurrade. Är det verkligen på riktigt? Är det här SISTA kvällen/natten med min stora mysiga mage? Ska vi äntligen få känna våran flickas lilla doft? Kommer hon va söt? Vem kommer hon att likna?

Kom in på förlossningen vid kl 2, och 4:a så fick jag morfinspruta och sömntablett för att somna! Mamma kom och överasskade en HÖG Patricia kl 06.30. Vattnet gick 11.45 en kvart innan igångsättning! Dom ORDENTLIGA värkarna började 12.00 och 20.14 va prinsessan ute <3 Då möttes jag av en liten liten tjej på 47 cm och 3220 gram. Och absolut det sötaste vi någonsin har sätt <3

Och nu har vi en liten 6-månadestaliban här hemma som yrar, ålar, ’pratar’ skriker och drar till sig ALL uppmärksamhet här hemma! Wilja Cornelia, SÅ mycket som vi älskar dig vore olagligt.

Wilja kan vid SEXMÅNADER: Hon sitter helt utan stöd
Willja kan: Stå med gåvagnen och stappla fram ett par steg
Wilja kan: Gå längst soffan när hon håller i sig
Wilja kan: Säga mamamamamamaa när jag säger Mamma!
Wilja kan: Äta ALLT och älskar allt, utan hommus!^^
Wilja kan: Rulla/vända åt båda håll.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jennie mamma till Wilmer

    detta kommer kanske låta konstigt men måste bara säga hur snygga dina bröst är på första bilden! skitsnygga, riktigt avis 😛 haha det är såklart inte det enda jag tänker på utan det är en underbar bild på en ursöt nyfödd wilja också 😀

  2. Jennie mamma till Wilmer

    detta kommer kanske låta konstigt men måste bara säga hur snygga dina bröst är på första bilden! skitsnygga, riktigt avis 😛 haha det är såklart inte det enda jag tänker på utan det är en underbar bild på en ursöt nyfödd wilja också 😀

stats