PATRICIA- Mamma till tre små!

Wilja 28 månader!


Wilja ”Pippi” Lindh Långstrump om hon får välja sitt namn helt helt själv♥
Jag kanske har nämnt tidigare att Wilja är helt besatt i Pippi och varit det över 6 månader, hon har nästan allt som går att ha i pippi.. från handdukar, till trosor, till strumpor, till alla djur!
Till väska, … Ja ni förstår! Hon ÄLSKAR lilla rara Pippi. Därför va just Pippihuset de bästa hon upplevt!

Tänkte skriva lite om hur Wilja är numera! Kommer ni ihåg när jag satte mig ner här och knåpade ihop ett inlägg om att jag knappt orkade mer något mera? Jag hoppas att det är en period här hemma nu som kommer för att stanna! (en längre stund). Sen hon kom hem från Pappa senaste gången, så har hon varit snäll som en liten ängel!
Hon har verkligen inte bråkat, och jag har inte höjt rösten en enda gång!! Jag vet att man inte ska göra det iallafall, men ibland är botten nodd och man skriker till.. Är inte mer mänsklig än någon annan! Jag gick här hemma och ajabajade henne dagarna igenom, och grät mig till sömns för jag kände mig så elak.

Den här lilla flickan har blivit så jävla mysig så jag finner inga ord! min mamma, min bara min linus! hon LYSSNAR på oss, förstår ni? hon gör inga revolter! Utan hon bara är mysiga goa och glada Wilja! Inte lägga sig på marken och skrika för att hon inte får som hon vill. Hon sitter kvar vid bordet när vi äter utan att leva rövare! hon gör de man säger till henne om.
Hon är helt enkelt, så jävla rolig och ha att göra med! Och JAG känner mig som världens bästa Mamma just nu.
För jag har känt mig så glad mot henne, uppmuntrat hela hela tiden istället för att ha gnällt!

Vi har åkt iväg på både skansen, akvariet, gått långa promenader i stockholm själva! varit på saltsjöbus, ja.. åkt mycket tåg! Men hon har ändå varit så himla snäll!
Har bävat mig inför tågresor tidigare, även om vi åker mycket tåg. Jag har fått bita i de sura äpplet och gjort de ändå! har inte mycket annat att välja på. Men nu?

Annars så är hon nu 28 månader, med en vilja till döden! Den här ungen fick rätt namn, helt helt klart.
Hon är inte så många äpplen höga! 😉 Och lillasyster kommer snart sätta sig på henne istället för tvärtom!
Lillasyster & Wilja kan numera dela på vissa kläder, som tights, strumpbyxor, vissa tröjor! så jäkla smidigt. Wiljas vita strumpbyxor låg i tvätten, ja men då tog hon syrrans! 😀
Hon är vältalig, och pratar för fullt.
Många som träffar Wilja säger att hon är väldigt lillgammal och hon verkar förstå så mycket för sin lilla under!
Fantasin är den bästa, och hon leker i timmar med bara sig själv! Man får INTE gå in och avbryta hennes lek, då blir hon rasande. Hon leker mer än gärna själv med sina dockor och dyl!
Likaså funkar hon bra med andra, men det är inte många. Och speciellt pojkar leker hon allra bäst med! Precis som jag när jag va liten med andra ord.

Hon kanske är lik sin Pappa till utseendet, men oj… det är mamma ut och in i sättet♥

SNÄLLA, UNDERBARA LILLA UNGE! FÖRBLI SÅHÄR MIIIINST någon vecka till?!?! 😀

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. A

    Hej! Tyvärr inte så sött barn. 🙂 Och vad lite hår hon har för att vara i den åldern. Och Pippi, ALLA barn i den åldern älskar Pippi.

  2. Beatrice

    Läste några inlägg längre tbx i din blogg. Kom då från på ett då någon skrivit att Wilja var ful. Du vet nog vilket jag menar. Tänkte bara säga (som du vet!) att Wilja är så himla himla söt! Självklart Nova-lie också!:D
    Verkligen otroligt jätte söta barn har du!

stats