PATRICIA- Mamma till tre små!

Vinterjacka eller byte!


Åh, de här med vinterjacka är något som är så jävla svårt! Jag har gjort en miss… jag köpte den här jackan som på bilden ovan från ZARA för någon månad sedan, men nu ångrar jag mig.
Inte för att jag inte gillar den, de gör jag som fan! men det är ingen ’ute och leka med barn’ jacka, rumpen förfryser nu ute i snön! Perfekt att ha på sig i stan, eller om man är en icke lekande mamma.
Men jag behöver en längre, som går nedanför rumpan på mig! Så jag KAN sitta i snön om jag vill, eller om vi är ute i skogen och dricker varm choklad!

I alla tider så har jag haft jackor som fjällräven, olika goose och boomerang! Men idag har jag inte lust eller råd att lägga närmre 5000 kr på en vinterjacka.
Men då blir de fruktansvärt svårt att veta vart man ska leta efter en billigare jacka men av bra kvalité.
Har ni tips?
Här ovan har jag hittat jackor, den första och den sista tilltalar mig jätte mycket! , men frågan är hur varma dom är. Svårt när det är över internet!
En jacka jag fastnat för oerhört är en som kommer från SALT , stora pälskragar är något jag dör för lite extra, och vill verkligen ha.

TIPS på jackor, eller har till och med du någon jacka som du vill sälja, eller byta med min ovan???
Hör av er!! 😀

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mariana

  Hej, God fortsättning på det nya året! Jag har letat länge efter denna jacka men i min strl hittar jag inte… om du har kvar den så undrar jag vilken strl det är på den..? om 34, så är jag intresserad, tack!

 2. Lina Hansson

  Det är inte vinter längre och har ingen jacka att byta med. Älskar min boomerang men är kär i just denna jackan just nu. Så som alla andra har skrivit så är jag villig att köpa den av dig om du ångrat ditt köp. 😉

 3. Emma

  Hej! Ååhh letar efter precis den jackan, vilken storlek? Hur mycket vill du ha? Maila om den finns kvar eller inte vill mer än gärna köpa den!

 4. Amanda

  Åh det är precis en sån jag letat efter! Har du kvar den? 🙂 Jag har flera jackor jag kan tänka mig att byta eller bara köpa den om du hällre vill. Mejla mig om den finns kvar och om du vill sälja!

 5. Karin Lygnersjö

  Åh den jackan letar jag runt efter, såg den, provade den och ångrade så att jag inte köpte den och nu kan jag inte hitta den! Skulle du vilja sälja den till mig vore jag mer än tacksam, skriv isåfall till min angivna mailadress eller ett inlägg på min blogg! 🙂

  Mvh
  Karin

 6. Madeleine

  Hej! Har letat efter den jackan du har på dig.Hör av dig om du vill sälja den på 0727019917 ring eller skicka ett sms om du har den kvar eller inte Mvh Madeleine

 7. Emma

  Åh… Jag letar runt som tusan för att hitta den där jackan:(
  Och att du antagligen redan sålt den där jackan! Men vart hittar jag den:(
  Tacksam för svar:)
  Kram

 8. Sophie Kuutti

  Alla ”lager” butiker! Köpte en lång Peak jacka från Lager 70 för 1000kr. Finns naturligtvis billigare men jag ville ha den. 🙂

  1. mammasangel

   Tack så mycket för tipset! ska faktiskt ta oss till lager 157, ej hittat någon jacka ännu! ih 🙁 Kramar!

 9. Natty Peson

  kommer låta töntig nu 😛
  Det viktiga är inte om jackan är snyggast (jag menar.. ingen vinterjacka är speciellt snygg) utan vad det är för material i den, om du ska vara ute med barnen och leka i snön så måste du ha en varm.
  Rekommenderar att gå in i stadium eller Intersport och leta efter en ordentlig och varm jacka till dig så att du och barnen faktiskt kan njuta av att få leka i snön 🙂

 10. Mimmi

  Everest,som finns att köpa på Stadium eller Intersport tex, har jättebra jackor till vettigt pris! tycker jag iaf! Dessutom såg jag att Stadium har 500 kr rabatt på alla dunjackor från 999 kr fram till å med 4/12!

 11. sara

  Hej, ett tips kolla på Five Seasons jackor! Minst 5000 i vattenpelare på de flesta och riktigt varma och goa, för max 2000:- de flesta ligger runt 1500:-.

 12. Cornelia

  På stadium har dom ju mycket bra till bra pris och (om jag har rätt) så har de erbjudande med 500:- rabatt! Typ everestjackor, de här lite längre, de kostar ju något med 900, en sån har jag och är HUR nöjd som helst! En enkel, varm och snygg jacka som alltid passar! 🙂

 13. elin

  Jag är likadan som du, har alltid haft goose eller fjällräven, men förra året behövde jag en nu jacka och då slog jag till på en didrikson. Jag är inte så lång så jag kunde köpa på barn, där dom är betydligt billigare, och oftast lite varmare än på vuxen. Jag tror jag betalade ca 800 kr för min. Den går tom ner längre i bak + att den har reflex på rumpan så man syns. Perfekt för lek i snö!

 14. tovsi

  Åh, vad glad jag blir Patricia! Tusen tack och detsamma, jättevacker är du! 🙂 <3 jag kan tänka mig det, måste verkligen vara obeskrivligt, det är ju trots allt det största som händer i livet 🙂 Tack så mycket för ditt stöd! 🙂 kram!!

 15. Moa

  Jag har en parkas från didriksons som jag tycker är jättebra! Den är perfekt för att vara ute i, jag har haft den i -20 grader så den klarar alla väder 🙂 Jag betalade 1800 kr för min, värd varenda krona! Ett tips om du vill ha en tålig jacka är att kolla på typ stadium/intersport, skidjackor har ett bättre material och håller bättre tycker jag. Lycka till! 🙂

 16. Tove

  Hejhej! Himla fin jacka, synd att göra sig av med den. Jag skulle dock föreslå att du har kvar den och skaffar ett par varma termobyxor som tåls att slitas. Man sitter ju mycket med barn och busar i snön, då tycker jag det är bättre med termobyxor, man kan sitta på rumpa, knä, sidan utan att behöva tänka på kyla eller väta. Vd tror du om det? Så kan du ha kvar din jacka som är så fin på stan osv som du säger 🙂

 17. Ida

  Älskar verkligen den jackan, letat som tusan efter den men verkar som sagt inte finnas kvar. Om inte Sara köper den köper jag den mer än gärna! 🙂 Tänkte bara fråga hur lång du är? Är 175 så en xs kanske ändå inte passar? Men riktigt fin! 🙂 om du letar efter bra ”ut och leka” jacka finns det många fina på stadium de har även grym kvalité.

 18. Frida

  Jag köpte årets vinterjacka på JC faktiskt. Den är varm, går ner över rumpan (jag är 165 cm och tog storlek XS, så på dig som är kortare än mig täcker den baken ännu bättre!) OCH har stor pälskrage som man kan ta av om man vill. Sen är den rätt smidig, den är rätt figurnära så man inte ser ut som en tunna, finns i 3 färger och kostar under 2000kr! 😀

 19. Camilla

  Guuuud va fin! Va kostar den? Säljer du den? 🙂 ett tips är att gå in på Nelly.com. Jag köpte en längre jacka där förra året för 399:- från jean blush. Lagom varm, avtagbar pälsluva, går att dra åt i midjan. Jättebra ”vara-ute-och-leka” jacka 🙂 kram!

  1. mammasangel

   Hej 🙂 jo, jag tänkte det! Den är bara en månad använd utan skavanker alls! Strl XS, 1295:- ny, tänkte mig: 900:- för den med frakt!

 20. Lina

  De senaste 2 vinterjackor jag har köpt är från tradera:) ingen kostade mer än 200 och de har varit supervarma. När jag är ute med hunden och vill busa med honom så drar jag på mig termobrallor, superskönt 😀

 21. Sara

  Åh den svarta du ha på dig ha jag letat efter och inte hittat på zara. Om du skulle sälja den Vad ska du ha för den?
  🙂
  SÅÅ snygg!!

  1. mammasangel

   Den är inte svart, utan marinblå! 🙂 den fanns i rött och i denna färg strl XS.
   Jätte fint skick & inte en skavank på.
   Nypris: 1295, tänkte mig iallafall 900 då frakt inräknat. Kram!

 22. Amanda - mamma till Aurora

  Jag har en blå dunjacka med pälskrage och små bruna läder detaljer från race marin. Den är lång och varm men ändå inte ”stor” så man känner sig inte som en jätte kyckling bara för att det är en dunjacka. Den ligger på 1300 och tror t.o.m att den är på rea nu på stadium, kolla in den! En bra ”leka med barn -jacka” 🙂

  Sv. Ja visst vill man bara ge sina små allt man kan, de förtjänar ju verkligen att bli lite bortskämda hehe 🙂
  Kram!

 23. Moa

  Jag har en parkas från didriksons som är en riktigt bra utejacka! 🙂 Jag bor i dalarna så den tål mycket kyla och snö. Jag betalade runt 1800 kr och den är perfekt för mig iallafall! Hoppas du hittar någon som passar 🙂

 24. Hannah

  MQ har kampanj där de säljer peak performance org parka för 2500 ist för 4000. Perfekt för oss föräldrar! 🙂

stats