PATRICIA- Mamma till tre små!

– Vilken helg! nu är vi hemma.

Har haft en jätte mysig helg hemma hos Storesyster!
Blev ju även Donkey-premiären igår, Wilja har setat i vagnen snäll som ett lamm! Och ni som vet hur hon varit tidigare, inte ett knyst. De roligaste tyckte hon va att bädda till dockan i korgen brevid! 😉 På med filten, ner i filten. Hon satt och hade de bra, somnade gott gjorde hon också!
Den är helt sjukt.. otrolig att köra, är verkligen inlove. Bästa köpet någonsin! 😀 Träffade iallafall Syster och syskonbarnen i Södertälje! Blev en fika, och Jossan skrämde livet ur mig också! ….

Fikade och pratade lite, sen blev de att sätta sig i bilen och ut mot dom mörka skogarna! Med klippning för Moa, en fin och lång page. Skitsnyggt blev de på henne! Och hör o häpna, vid klockan 21 så låg vi alla i sängen, kvart över tror jag alla sov.

Ögonen slogs upp snäppet för tidigt idag (06.00) ALLTSÅ klockan F E M! Så , nu? Är jag hur trött som helst! Strosat runt uppe på Järna idag, sen kom älskling ut snäll som han är och hämtade oss! hann äta god middag med söstra, sen in i bilen och hem. Storhandla påvägen hem, så nu är både kyl, frys & skafferi fyllt! Skönt, älskar när hyllorna är alldeles FULLA av mat! 😀

Nu blir de att kolla på Beck!
Imorgon är de en dag jag ska ladda, och på Tisdag på möte.

Om jag kunde, så skulle jag göra allt! Men jag är inte lika jävlig som dig.
Bara så du vet gumman.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. gosia

    Tack för att du orkade vara här och hålla mig i handen i de mörka skogarna! Älskar att ha er här! Älskar att se de små knoddarna springa runt och leka tillsammans! Bra övning där, för mig med lilla W och för dig med de större. Haha! Alva idag med kläderna, alltså! Och Simon med den jävla bollen!
    Som sagt, älskar er, min underbara familj!
    Puss och sov gott!
    Lycka till på tisdag!

stats