PATRICIA- Mamma till tre små!

Vecka 42… Stor som ett HUS!

   

Sitter och kollar på alla bilder under graviditeten! <3 och de e sjukligt hur mycket jag saknar den växande stora magen, jag saknar humörsvängningarna, jag saknar viktuppgången, jag saknar GNÄLLET! Jag saknar dom där sparkarna under revbenen. FY! Trodde man aldrig då <3
Nu undrar man mer: Kommer jag någonsin få ett till barn?
Kommer Wilja någonsin få ett syskon?
De hoppas jag verkligen så innerligt.

Dessa kort togs bara dagar innan Wilja kom, 11 jäkla dagar övertiden! De är ett mirakel att jag inte sprack hela jag! Jag va ju så kolosal, men inte en enda bristning fick jag. Faktiskt, helt sjukt.
De är min navel som har tagit stryk! den ser ut som skit och kommer aldrig någonsin bli normal igen. Haha!

En dag, kanske.
Då får man vara med om det igen!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Miia mamma till My

  Sv: ja,visst att dom börjar kl 7 men då kan dom ju ta andra hus som inte har barnfamiljer. My går ju upp vid 8-9 oftast 9. Och jag är inte så speciellt morgonpigg så kl 7 va jag som ett åskmoln, plus att jag är dunderförkyld nu också, det gör inte humöret bättre.haha.
  Jaha ok, ja det är ju rätt stort om det va på bf. Trodde ditt sf mått va mer. Mitt sf mått va 33 i v 35 och 34 i v 38 sen sjönk magen ner jättemkt så den blev mindre men vet inte hur mkt, mätte sista gången i v 38. Och min mage va större än din då. Men alla har vi ju olika kroppar o bebis ligger olika.

 2. Fia

  Såklart du kommer att få flera barn!!! Wilja kommer säkert ha en hel drös med syskon om några år, och halvsyskon är verkligen inte sämre än helsyskon 🙂 Jag är uppväxt med bara mamma och halvsyster, men hon är definitivt hel för mig <3

 3. E

  Vilken fin mage du hade, men inte var den väl speciellt stor? 🙂 Var tvungen att titta tillbaka lite i din blogg och enligt dina SF-mått så tror jag snarare att din mage var lite åt det mindre hållet. Men den kändes säkert väldigt stor med tanke på att du är rätt liten (ser ut att vara i alla fall 🙂 ) och att du gick ver tiden så pass länge. Men som sagt, fin mage hade du i alla fall!

stats