PATRICIA- Mamma till tre små!

Vecka 41, 41+0! Färdigbakad bebis <3

Nu har vi kommit fram hit, till den dagen som vi väntat på så oerhört länge!
Den 21:a februari, och vi som trodde vi skulle få ha dig i våra armar för flera veckor sedan♥
Idag går mamma in i vecka 41, 41+0! Och lilla du är förmodligen så färdigbakad som du bara KAN bli!
Men visst är de varmt och mysigt?
Passa på att vila därinne. För snart ska vi gå igenom en resa som jag iallafall sent kommer glömma!
Men vi längtar så efter dig nu flicka lilla.

Mamma orkar snart inte vänta, även om man tror att: Nu är de nog! Så finns de alltid alltid lite till där bakom. Jag undrar så vem du är nu! Jag är så nyfiken på vem du är lik! Är du lik Pappa? Har du Pappas fina drag? Liknar du din syster något? Hur stor du är! Just nu snurrar miljoner tankar, och jag bara önskar mig så innerligt att du vore en PUNKTLIG bebis och kom på beräknat! ♥ Men tjii fick jag, och ställer nu återigen mig på att få gå in på övertid.

Ni som hängt ut från när Wilja låg i magen vet att dessa 11 dagar efter BF va bland de värsta i hela mitt liv! Så håll nu för öronen, här kommer de vankas spya & gnäll.
Stackars min fina Linus! snart är de över, snart snart snaaart slipper du hjälpa mig upp från soffan♥
Och snart får du snosa på din lilla tjej som du längtar så efter! De lovar jag dig.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maria

  inte för att göra dig besviken, var med om samma sak som dig med olika datum. Fick först 3 mars, sen fick vi 1 mars på ett annat ultraljud och till sist när vi var på tittuten så fick vi 21 februari. Och som gravid vill man alltid gå på det färskaste datumet ellerhur? 😉 Men sen fick jag kraftiga blödningar i v. 30 och träffade en överläkare, som säger att alla datum efter v. 21 inte stämmer, för efter v. 21 så växer barnen helt olika, en del ligger under kurvan och en del över.

  Vi har nu ett datum eftersom vi har ett planerat snitt, men ha det i åtanke bara 🙂
  Snart är de över, 6 dagar kvar för oss!

 2. Elin

  Det är verkligen tillåtet att gnälla hur mycket som helst när man går över tiden 🙂 Gick över en vecka med min andra dotter och den veckan kändes mer som, ja säg en månad!!
  Håller tummarna för att den lilla bestämmer sig för att komma ut snart!
  Kram

 3. Karolina, gravid i v. 39 ♥

  VACKRA du!
  Och nu är ni framme vid det magiska datumet, häftigt.
  Jag förstår att dagarna efter BF datumet måste vara sjukt jobbiga och gå sjukt långsamt. Hoppas lillan tittar ut NU!

  Håller tummar och tår för att lillan där inne snart bli sugen på att se världen, även om jag kan förstå att man väljer att stanna inne i en varm, go mysig mage – man har ju faktiskt aldrig chansen till det igen.

  KRAM

stats