PATRICIA- Mamma till tre små!

Världens bästa Wilja!

Min lilla loppa är hemma, och nu gör vi oss redo för att åka och hämta Wilja & hennes Pappa vid tåget och åka mot leklandet för att förbereda lite!
5-årskalas.. Har jag redan varit mamma i fem hela år, snart 6 år sedan mitt liv ställdes om till det bättre och jag gick in i en annan roll, som kommer vara för all framtid. Åh, alldeles sentimental i dag. För fem år sedan i dag så hände det så mycket! Jag var så trött på att vara gravid, 10 dagar över BF och trodde att hon aldrig någonsin skulle komma. Om ett par timmar så fick jag nog, och vi fick åka in till Södertälje sjukhus för en kontroll. La mig där mer eller mindre och sa att jag inte åker hem förens ni sätter igång mig, och dom lyssnade. Jag fick en spruta i skinkan med en sovdos så jag skulle slappna av och sova en hel natt, dagen efter vid 12.00 så skulle jag sättas igång, men inte visste jag att det skulle starta automatiskt en halvtimma innan! 8 timmar senare föddes en fantastisk liten stark flicka som fick sitt namn: Wilja. Vi kunde inte ha hittat ett lägligare namn för den lilla skorpan. ♥

IMG_0246

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats