PATRICIA- Mamma till tre små!

– Vår midsommarafton!

 

 

Glad Midsommar på er i efterhand ♥
Lovade min stora kärlek att ha några dagar fria från bloggning och alla måsten, och måste då också erkänna att det behövdes!
I går så firande vi Midsommar nere i Gnesta tillsammans med Wiljas Gudmor Mimmi & min lilla Gudson. Hade det hur mysigt som helst, dansade små grodorna som Sveriges alla andra små barn! vi åt även så att tårtan nästan spruta ur öronen tillslut, men en perfekt kväll med en mängder med smarrig mat, glada barn, god dricka och fint sällskap! De blev så bra som de kunde.

Idag däremot, har jag känt mig mer som levande död…. Somnade försent, och vi gick upp lite efter 05! Jag somnade dock som en stock i bilen hem, behövligt!
Dagen har gått så sakta och vi har inte gjort mer än å legat på sofflocket. Barnen har varit så vansinnigt trötta, så de har varit gnäll och gnugg i ögonen sedan klockan 14. Så nu sover dom som två stockar!
Vi har ätit pizza, fyllt på matförrådet lite till… Känns som jag rullar fram, på riktigt alltså. Nu blir de lite wallander, och sen ska jag lägga mig jag med.
Jobbar Sön-Ons, sen Fre-Sön.. ser alltså inte fram emot denna jobbvecka!

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats