PATRICIA- Mamma till tre små!

Vår lilla skutt blir ett år..

 Lilla skrotis som blir 1 år på Söndag ♥
Det är inte klokt, man säger det alltid.. Men så snabbt tiden går! De blir inte så många klappar, men lite behövliga saker.
En liten dagisväska, ordentligt fleaceställ och en fin tröja! Sen kommer du ändå få så mycket klappar av andra, och leksaker tar vi inte in mer utav i detta hushåll.
Det är mycket som händer i helgen!
På Lördag så ska vi på kalas hemma hos Millan då hon fyller 23, på Söndag är de din stora dag! och Mamma & Pappas 2 årsdag, även lilla Elliot fyller tre.
Du kom på en alldeles perfekt dag.. haha! Man vet inte vem och hur man ska fira denna dag, mamma och pappa tillsammans, dig, eller bästa vännen Elliot. Man får slåt ihop helt enkelt! Vi ÄLSKAR dig.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Samira

  Hej! jag skrev innan till dig med har inte fått något svar.
  Tänkte kolla hur många år/månader är det mellan dina barn, hur gammal var wilja när du blev gravid igen?
  Har själv en dotter på 5 månader och vi sitter nu och diskuterar om när vi vill bli gravida igen då vi inte vill ha allt för stor ålders skillnad.
  Har det varit tufft ? hur mycket skillnad mellan barnen tycker du att det borde vara utifrån din egen situation och erfarenhet?
  Grymt bra blogg! och lyssna inte på all skit som dom andra skriver.
  O du förtjänar dina nya bröst!;)kommer bli super fint.
  Kram svar uppskattas verkligen

  1. mammasangel

   Hej Samira! Förlåt om jag missat din kommentar.
   Det är 1 år och 11 månader mellan dom. Jag blev gravid när Wilja var 1.3 år ca, och jag tycker det är tidigt. Det har varit ett väldigt påfrestande år måste jag säga, men då har jag haft turen att Novalie varit oerhört snäll.
   Jag skulle i ärlighetens namn vänta 3 år mellan mina barn, som i vårt fall nu. Efter Nova fyllt tre skulle vi tänka på att skaffa syskon! Två blöjbarn, Wilja var en bebis men var tvungen att bli stor direkt. Nä, jag vet inte.
   De är jätte skönt nu! Nu är dom jämna, men jag hade velat ge Wilja mer egentid med mig. Så novalie fick det också, för Wilja har tagit mycket mer tid och energi och novalie har alltid hamnat i bakgrunden.

   Det är jätte svårt, alla barn ÄR olika och upplever det olika. Men från min situation så hade jag velat vänta tills de ”stora barnet” blir mer självständigt.
   STOR KRAM och lycka till oavsett vad ni väljer, det grejar ni. Kram!

 2. sandralinder

  Vad tog tiden vägen? Bedårande plagg, den där konken funderar jag på att köpa till Angelica också, hon har sin blåa mumin nu som hon bara äääälskar 😀 <3

stats