PATRICIA- Mamma till tre små!

Valborgsmorgon.

DSC03315 (kopia)
DSC03322 (kopia)
DSC03326 (kopia)
DSC03332 (kopia)
DSC03347 (kopia)
DSC03360 (kopia)Valborgsmorgon är i vårt hus!
Vilken lyx det är att alla i huset börjar sova lite längre, innan så har ju tjejerna varit uppe långt innan kl slagit sex. Men i dag så kom dom upp strax före 07! det är ren och skär sovmorgon, och man känner sig utvilad på mornarna. Lillebror har lite bökigt med sin mage, handlade magdroppar igår och hoppas det lindrar lite! Stackarn. Han kan ligga och sova, sen plötsligt är han inrullad till en liten boll och gallskriker! Sen när han är vaken så gnyr han mycket, inte gråter! men man hör att det rör omkring i magen. Det är väl nu tarmarna börjar jobba ordentligt och de är lite svårt att få ut alla gaser. Men vi masserar på och cyklar med benen, Wilja hade precis samma sak som liten och det höll i sig i ett par veckor! Det är ingen kolik, men en bökig och gasig liten mage.
Man vill ju bara få bort det onda, men det är ju svårt. Ligga på Mamma är det enda som duger, inte mig något emot nu när han är så liten men det kommer ju bli tyngre och tyngre det med.

I kväll så tänkte vi kika lite på majbrasan om det inte regnar allt för mycket, annars så blir det bara lite go mat här hemma och fredagsmys en dag för tidigt!
Tjejerna är på dagis nu, ska hoppa in i duschen och göra mig i ordning för att ta mig ner och handla lite innan dom ska hämtas igen. Det här med att ha barnen 09-14 är mer stress än vad det är ”bekvämt”. Hade vi bara haft Novalie så hade hon fått vara hemma med mig och lillebror! Men Wilja behöver verkligen få träffa sina kompisar, och då kan man inte neka Novalie förskolan heller.
Men hon är i de läget där hon även är understimulerad där efter vårt samtal med fsk (var på föräldramöte) , det är så mycket småttingar på hennes avdelning och hon och två till är äldst. Så dom försöker gå ut lite extra med dom nu, så dom får vara på stora gården. Så jag känner att hon skulle få mer utbyte av att vara hemma med oss och gå till ÖF och träffa alla andra barn och leka.
Men det går ju inte, hon blir ju tokledsen när Wilja ska få åka och inte hon, ännu för liten för att förstå varför hon ska få vara hemma. Hon tycker bara vi är onda!
Men nu är det inte många veckor kvar innan dom går på sommarlov, sen är en ny förskola och storbarnsavdelning som gäller! De blir nog toppen 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. La Madre

    Underbara bilder !
    Ja idag är det majbrasa men jag hoppas bara på att det här vädret blir bättre än vad det är nu. Det ser ut som att himlen ska öppna sig vilken sekund som helst.

    Ha en bra dag fina och hoppas ni får en fin kväll med familjen.

stats