PATRICIA- Mamma till tre små!

Vad kommer du att bli när du är stor?

Godmorgon alla ♥
Vi vaknade upp, och Wilja vart förkrossad & grät i 40 min för att hennes byxor med bambi tryck på hade blivit försmå. Hon var så arg, och sa att vi var elaka mot henne för att hon inte kunde ha dom. Dom har liksom tydligen blivit som ankelbyxor på henne, jisses vilket utbrott! försökte prata med henne, tillslut var de ingen idé för hon var så himla arg bara.
Det här morgonhumöret alltså, jag vet ju vart de kommer ifrån. Var precis likadan som liten, och värre i tonåren. Har fortfarande tendenser till illa humör om jag blir väckt utav Linus bara för ”att” när jag kan sova. Så det är ju från intet! Och man kan inte heller rå för att man känner sig så arg, man behöver muttra en stund för sig själv och få i sig en smörgås i lugn och ro och sen är allt bra.

Sockernivån är väl alldeles för låg hos oss! haha, tillslut så fick vi på barnen ytterkläderna och en lite gladare min när hon steg ut utanför dörren. Novalie var jätte stolt över sina nya vinterskor hon fick i går, Wilja visade dock inte riktigt samma glädje trots hon kom inspringandes här hemma i går efter förskolan med en intersportpåse och skrek: TITTA VAD PAPPA KÖPT TILL MIG ♥ Hon valde helt själv, ett par lila blev det i år. Haha, precis samma hon valt flera år i rad bara en större storlek, tror hon aldrig haft ett par andra än lila faktiskt? Novalie valde svarta! inte konstigt de heller, om hon får bestämma så ska allt gå i blått och mörkt. I somras så sprang hon ju runt i sin truckerkeps medan Wilja promt skulle ha sin hello kitty!
Det är så otroligt roligt att flickorna är så lika, men så otroligt olika på en och samma gång.

Tänker ofta på vad tjejerna kommer bli när dom blir stora.. Med Wiljas personlighet, med hennes starka vilja tror jag att hon kommer bli ledare utav något slag, dock så är hon så himla duktig på teater och har en sån enormt stor känsla för att få med andra i sina tankar och lekar, leker gärna andra, låtsas personer! en vild fantasti – precis som hennes Pappa, en stor kreativitet som jag beundrar! så henne skulle man också kunna se på scen eller i rutan utav något slag.

Novalie däremot! där är det svårare, hon är en stark personlighet med mycket vilja. Samtidigt som hon är så mycket mer samarbetsvillig än Wilja.
Hon är aktiv, och gillar inte att vara still. Hon kanske är för liten att göra en ”bedömning” på, eller vad man tror. Men bara hon inte sitter instängd, skulle absolut inte passa på kontor eller liknande.
Hon har ett par år kvar att visa sina sidor den där lilla fröken! Just nu är vi så glada över att i allafall ha en tjej som inte sätter sig emot allt man gör.
Linus har det inte alltid lätt han, tre tjejer och snart så kan det bli fyra. Herregud säger jag bara! ♥

Nej, nu har jag inte tid att sväva bort här, det nalkas en salongsdag.
Puss och Kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina Fransson

    Man önskar ju att tjejernas personligheter kommer kunna användas sen i skolan också, på föris verkar ju Wilja vara världens härligaste tjej som tar hand om de andra och det hoppas man ju att det kommer kunna användas i skolan med sen. Nu är ju inte alla skolor så bra med personal och sånt och då kanske tjejernas kvaliteter byts ut men så länge du tror på dem så kommer de kunna göra ALLT!
    Ni verkar verkligen vara superbra föräldrar, och trots kommer ju ändå tyvärr. Förhoppningsvis lugnar Wilja tillslut ner sig och då kommer hon vara den bästa av de bästa :D!
    Kramar och lycka till den finaste familjen jag vet om!

stats