PATRICIA- Mamma till tre små!

Vackraste lilla grabben någonsin.

DSC04945
DSC04943
DSC04946
DSC04949
DSC04950
En liten bomb på bland de vackraste jag har.
Min lilla Tristan! världens kramgoaste & nöjdaste lilla kille som tar dagarna som dom kommer.. Herregud vilken enorm tacksamhet jag har över att du finns hos oss. Vi har haft ett par mysiga dagar bakom oss, jag har hunnit fylla 25 år, unnat mig både naglar & fina nya fransar! Har ätit tårta, promenerat utav bara tusan hela veckan! hämtat barnen, haft mellis-stunder utomhus. Ja, summa sumarum så har hela den här veckan varit bra från start till slut. Ikväll efter middagen så åkte vi tillsammans till Kista & strosade runt i lite affärer! Jag och Linus är barnfria imorgon för allra första gången, ska verkligen suga in all den egentid vi får tillsammans.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats