PATRICIA- Mamma till tre små!

Utseendefixering vid graviditet?

Har setat och kollat igenom mina bilder, från lite olika tider! och helvete vad brun och fin jag är på alla kort? vad har hänt! här sitter jag blekfet och vidrig just nu i en soffa och mitt utseénde är helt försvunnet. Känns inte helt jäkla okej alltså! 😉 nä, men oavsett om det är vinter, sommar, vår eller höst så är jag alltid lite brun! har sånt pigment, men vadå.. Tar graviditeten bort allt? känner mig mer som ett fläckigt spöke som har försvunnit ut i mängden!

Det är värt allt för liten, missförstå mig inte! men saknar att känna mig fin! speciellt med lite färg i ansiktet, smink är det sista som behövs som här över. Alltså, bara lite färg så spelar det ingenroll! nu sitter man här med ringar under ögonen, håret är helt dött, små röda dots överallt, magen putar och brösten läcker! Thats not HOT guys!

Så jag säger det, när lillan är ute, så ge mig tre månader! sen ska jag vara snyggare än någonsin i kroppen! och att det inte finns tid är bara skitsnack, allt handlar om vilja! ut och dansa loss med vagnen, ut och gå, bli smal och smäcker! ta hand om dig själv, hitta stunderna i vardag och mellan rutinerna som kommer. ALLT går! så jag säger det. Ska ha MÅL, jag måste ha mål.

Nu ska jag verkligen bli snygg, snygg på riktigt! och jag MÅSTE, för mig själv. Annars är jag som förlorad! förlorar man sig själv.. Ja, då är man inte mkt till människa! eller bara ’nöjer’ sig? bli för bekväm.. – ’äh, det spelar ingenroll om jag inte bytt kläder på hela dagen, eller, äh det spelar ingenroll om jag inte har sminkat mig, tvättat håret, om jag inte har rakat benen eller m*sen på två veckor, han älskar mig iaf’

Klart han ÄLSKAR en, men är det verkligen sexigt? och skulle du vilja se din kille, sambo eller man bara förfalla och peta ostbågar hela dagen?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Caroline

  Åh jag MÅSTE bara slänga in en kommentar här och säga att jag tycker du är så otroooooligt söt ska du veta, på exakt varenda bild! 🙂 Och vad är vackrare än en gravid kvinna dessutom? Njut njut njut! 🙂

 2. Caroline

  Åh jag MÅSTE bara slänga in en kommentar här och säga att jag tycker du är så otroooooligt söt ska du veta, på exakt varenda bild! 🙂 Och vad är vackrare än en gravid kvinna dessutom? Njut njut njut! 🙂

 3. Fanny

  Titta, där kom ju någon jag känner upp på bilden =0)
  Patricia, njut av tiden under graviditeten. jag lovar dig att du kommer ha "all tid" i världen sen för att komam tillbaka till din "gamla" kropp.
  Det finns inget vackrare än gravida kvinnor, så njut!

 4. Fanny

  Titta, där kom ju någon jag känner upp på bilden =0)
  Patricia, njut av tiden under graviditeten. jag lovar dig att du kommer ha "all tid" i världen sen för att komam tillbaka till din "gamla" kropp.
  Det finns inget vackrare än gravida kvinnor, så njut!

stats