PATRICIA- Mamma till tre små!

Ut på nyyya äventyr! <3

Har haft en suuuper mysig dag ute vid planen! Blåste som attan dock, har stått och babblat med Linus mamma i två timmar, om allt och ingenting! fina människa, är så glad att Wilja har fått så fina bonus farföräldrar, som verkligen bryr sig om henne <3 Det är en ära! och helt otroligt att dom tar sig an henne så mkt, eftersom hon inte träffar sina biologiska speciellt ofta…

Nu blir det att gå ner till Granne Totte för att sen gå till Kjelle & Carina! som en överasskning på allt kommer kära Madde och familj till BÅÅÅLSTA! Så blir grill & Boule! Sen ikväll blir de brasa och möta Linus föräldrar igen.

Imorgon är de en sån dag jag ska designa om bloggen, starta en NY blogg! och ni har fått lösen.
Kommer ha KVAR denna, men mina personliga…. Dom kommer jag låsa, och länka till denna! <3

JAG ÄLSKAR ER!
Underbara människor hela bunten.

Ni gör min vardag till den bättre!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. felicia

  Kanske lite trög, men ska du ha lösen på allt? Jag säger som de flesta överstående jag har läst ett bra tag och vill gärna fortsätta läsa! Så skulle man kunna få lösen isåfall? Haha. 🙂

 2. aaaaa

  Det märks att du gått upp i vikt! du börjar se rund ut runt magen! VAD skönt för dig! Heja!

 3. Malin

  Vill jättegärna ha ditt lösen, skrev i ett annat inlägg tidigare men har inte fått lösen:(

 4. madelene andersson

  Hej jag vill gärna fortsätta läsa din blogg, hr läst den sen wilja föddes, då jag själv i juni fick en son 🙂

 5. Jenny

  Jahapp, inget lösenord för mig! Tråkigt och synd då jag fullkomligt älskar din blogg! Och läser den flitigt, men men det är som det är! Tack för att jag fått följa med på denna resa & lycka till!

 6. Linnea från Göteborg

  Jag undrar också om du valt ut särskilda som ska få lösen? Fullt förståeligt i sådana fall. Om inte, så hänger jag som sagt gärna med dig ett tag till 🙂

 7. caroline

  Hmm jag inser nu att det är bra om jag skickar med min mailadress om jag ska kunna få lösenordet 😉 Min blogg har jag tyvärr lagt ner, så den kan jag itne hänvisa till…

  [email protected]

 8. Fia

  Hej
  Jag skulle hemskt gärna vilja få möjlighet att fortsätta läsa din blogg med lösen.
  Har "halkat" in på din blogg och tycker du är så otroligt ärlig, stark, orädd och skriver alldeles härligt!

 9. Rebecca Danielsson

  Hej vännen 🙂 Jag vill väldigt gärna ha lösen! Har läst den sen du och simon träffades 🙂

 10. Emelie

  Hej Patrica, Hoppas allt är bra med dig och Wilja. Jag skulle jättegärna vilja ha ditt lösenord till bloggen, är inne och läser om dig och dina äventyr lite då å då =)

  Ha det bra gumman!

 11. Frida

  Jag vill otroligt gärna ha lösenordet, har ju följt din blogg sååå länge och skulle bli väldigt ledsen om jag inte fick hänga med i fortsättningen. Min mail har jag fyllt i där uppe, puss på dig!

 12. Ida - mamma till Alva

  jag har kommenterat förut, men kommenterar igen. vill gärna ha lösen och kunna fortsätta följa din blogg. eftersom jag följt den från start.
  jag är dålig på att kommentera, men läser bloggen, det gör jag! 🙂

 13. E

  Hej!

  Har följt din blogg sen du började skriva och skulle mer än gärna vilja ha ditt lösen så jag kan fortsätta läsa om dig, Wilja och erat liv 🙂 /E

 14. Anonym

  Hej Patricia! jag har inte fått något lösen fast jag skickade en kommentar tidigare. Jag vet inte om du minns det fast jag stoppade dig på hm mitt emot Åhléns en gång och frågade om det var du som var patricia. Du sa ja och jag sa att jag läste din blogg och berömde den. Du skriver skitbra och trots att du är så ung så verkar du ändå ha huvudet på skaft! Tycker det är svintråkigt att det blivit som det blivit med simon men du verkar vara stark och jag tror att allt kommer gå skitbra! Jag önskar dig lycka till i framtiden med Linus :o) Du verkar vara en jättebra mamma för Wilja och den som säger något annat är dum i huvudet!
  Kram

 15. Natalie

  Jag har följt din blogg sen start typ 🙂 älskar att läsa din blogg!!
  Hoppas att du skickar lösen.. Kram på er <3

 16. REBECCAS

  Vi kommer stå ut så fint så får ordna så det är direkt länkat o klart när man klickar in hos dig 😉

  Jag ville bara höra lite kring hårförlängning, tänkte testa den metoden du kör på har kört weave in och clips, vore kul om du kunde hjälpa mig, lista ut lite kring hår och pris för att fixa håret m.m.
  (så vi kommer överens om nått som passar dag o tid?) 🙂 Sounds good to you ?
  Du har min mail, eller förnamn +efternamn så skriv på facebook ifall de e enklare 🙂

  Ta hand om er!
  Bamse kramar till er fina 🙂 <3

 17. Vivi

  Hej! Jag har inte fått något lösen än! Vill som sagt mer än gärna läsa om er i fortsättningen också! 🙂

  Kram Vivi 🙂

 18. Katja

  Jag skulle jättegärna vilja fortsätta läsa din underbara blogg 🙂 Lämnar min mail och hoppas på att jag får fortsätta följa din vardag!

 19. Andjie

  Hehe okej,jag förstår :)!
  Tack för lösenordet :D!Jag vill värkligen fortsätta läsa :)<3!
  Jag tycker att är ganska stark mamma :)!

  Du och din dotter är jätte söta :)!

  Ha en bra dag :)!Kramar <33333

 20. Fia

  Hej! Jag vill jättegärna fortsätta att läsa om dig, tycker du är så otroligt stark, ärlig, öppen och härligt modig! Har "halkat" in på din bloggg genom min dotter och vill gärna fortsätta följa dig:)

 21. Elin

  Jag vill jättegärna ha lösen till din blogg! Älskar att följa den. Du är toppen 🙂 (mailade till din hotmail, men vet inte om det kom fram)

 22. naiana

  Vill såklart fortsätta läsa!

  kommer du ihåg mig? vi träffades på tåget för jättelänge sen när wilja va bara några veckor. Sen en gång utanför Videorullen när du stod där med din mamma. jag har två bilder på dig från den dagen vi träffades på tåget, du sitter med wilja i famnen. och jag frågade om jag kunde få ta kort och lägga bilderna på min facebook och du sa ja. går du in på mappen "allt & ingenting 2" hittar du bilderna. tror du nog kommer ihåg den dagen.

  P.S det går inte skicka till min blogg för den är lösenordskyddad så skicka SNÄLLA lösenordet via ett meddelande på facebook istället. du har ju mig på facebook så det e bara att skicka. mig kan du lita på.

  /naiana mendoca från facebook

  kram!

 23. Sarah

  Hej!

  Jag gillar din blogg och läser den varje dag och skulle gärna vilja ha lösenord om jag får?

  //Sarah

 24. Elli

  Har du valt ut vilka som får lösen och inte? Jag mailade dig men har inte fått något svar. Den kanske bara är för dina närmaste. Älskar din blogg i alla fall och har följt den nästan sedan du startade den 🙂 Skulle verkligen jättegärna fortsätta att följa den!

 25. hannah

  Hej!
  Kan inte riktigt bestämma vilken klänning jag skall beställa hem till skolavslutningen. Snälla hjälp mig genom att kommentera vilken klänning du tycker är snyggast!
  KRAM

 26. Linda

  Jag vill gärna ha lösen om jag får! Jag skickade en kommentar tidigare men har inte fått något lösen med mail! Skriver mailen i fältet ovan så den bör synas för dig!

stats