PATRICIA- Mamma till tre små!

Underbara soliga dag.

I dag så har vi njutit utav det vackra vädret! Eftersom det är lite väl långt för att ta sig till körsbärsblommningen i år vid kungsträdgården så hittade jag iallafall ett annat fint träd att fota idag ♥ Det var lite väl högt upp för att kunna ta fina bilder tillsammans med det, men äsh! vad gör det. Har tagit en promenad jag och lilleman. Och han fick faktiskt följa med till centrum en sväng idag! Han låg nedbäddad i vagnen medan jag postade iväg några paket och köpte en present till Linus, bara för att han är värd det. Sista dagen tillsammans innan han är återigen tillbaka på jobbet, så en ny tröja från Scotch & Soda blev det. Han har gjort så mycket för oss och finns där hela tiden och ställer upp med de ena och andra! så tacksam så det inte är klokt, och barnen har verkligen jordens bästa pappa. Han blev verkligen rörd och jätte glad, och för mig kändes de viktigt att kunna ge det lilla. Barnen och Linus är ute och hoppar studsmatta och Wilja håller på att lära sig att cykla utan stödhjul! ska börja förbereda middagen här hemma. Har fått bekräftelse på att Wilja får plats på fotbollen nu, så på Onsdag är de första dagen på knattefotbollen, hoppas att hon kommer tycka det är roligt. Hon har verkligen längtat! 

DSC03247 (kopia)
DSC03254 (kopia)
DSC03277

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna

    Hahahah vadå att Linus ”ställer upp”?! Han är väl barnens pappa och ska sköta sin del inklusive barnen utan att bli uppmuntrad med presenter för att göra det?! Dummaste jag läst på länge xD

    1. mammasangel

      Han är barnens Pappa och ska sköta sin del. Självklart! Men hur allt fördelas i hemmet ser inte ut så hos alla! Är evigt tacksam att det är han som hämtat, lämnat barnen på dagis varje dag, lagat middag, att jag alltid kommer hem och det är städat, tvätten undanvikt! För det kan jag lova dig att så har inte alla. För mig är det vardagslyx, och vill jag då ge honom något han inte unnar sig själv så gör jag det! Just för han är världens bästa.

stats