PATRICIA- Mamma till tre små!

Underbara dagar!

  

  

Igår så sov jag hemma hos storesyster. Hon kom och hämtade mig på förmiddan, sen åkte vi till colasjön och bara tog de lugnt å badade med ungarna! hem till henne på landet, AV med alla kläder och på med grillen. Så jäkla mysigt att bara vara.. satt på solstolarna ute på altanen när barnen lagt sig, pratade om allt och ingenting. Nä, guldvärt! klippte av henne håret, och rakade lite på sidan. Äkta Robyn-frilla!

Inatt va de en HEMSK natt, Wilja har blivit dunderförkyld och låter som en liten gris! Jag kunde verkligen inte sova. Klockan tre va klockan sist ja kollade, så inte mkt sömn för mig inte! Sen upp imorse..
^
Idag har vi haft VÄRLDENS varmaste dag! Så på med solhattarna, och åkte vi in till stan för att träffa Mormor. Syster, mamma och jag. Hur mysigt som helst! tog båten över till djurgårn, satte oss i slottsparken vid udden och la ut en filt i skuggan, lillan sov hela tiden mer eller mindre. Så hon hade de bra med friskluft! Tillbaka mot slussen, gick götgatsbacken, och sen stanna för en lunch på snaps.

Sen så blev de tåg hem för mig och lilla Wilja! träffade pappa mer eller mindre i dörrn, iväg och spela fotboll. Så nu är de jag och lillskruttan som fått koksalt i nästan, nybadad och en supp i rumpan! Imorgon ska vi vara hemma och kurera oss hela dagen. Mer FILM åt folket!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats