PATRICIA- Mamma till tre små!

Underbar Onsdag!


Gårdagen ♥
Den var så bra som den bara kunde känns det som! jag åkte rätt tidigt in mot stan för att träffa upp min storebror! Och som alltid när vi ses så skrattar vi oss igenom hela dagarna.
Vi strosade omkring och köpte smink till Prideparaden på lördag, jag letade som en jävla idiot efter passande kläder till min karaktär! HUR svårt ska det vara att hitta en vit korsett, och en vit kjol? det tog en evighet och efter att ha gått i precis alla affärer så hittade jag en kjol-sate på ZARA, deras barnavd! ibland är det smidigt att vara pygmé.
Sen till de värsta, VITA stayups! alltså…. H&M, Åhléns, Lindex, Kappahl, Buttericks! vi var överallt, tillslut hittade vi ett par på PUB. Sen in på tygaffär, hittade sidenband samt spetsband! in på Taj Mahal och köpte en peruk… ah, jag kommer bli väldans fin måste jag säga, not. Men de ska bli riktigt rolig! Vi fikade, och sen kom Jennifer och anslöt sig för en lunch med oss.

Efter de så tog vi oss hem till henne, in på bolaget och styrde upp kvällen lite! Duschade, fixade. Och så mysigt de är när man sällan gör de på samma vis längre! tog oss in mot snaps och drack lite rose och hade det grymt. En super kväll verkligen, hemma lite för sent och upp liiite för tidigt.
En perfekt kväll med mycket skratt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats