PATRICIA- Mamma till tre små!

Ullared är inbokat!


Det är inte alla som tar helg på en Torsdag, men det gör vi idag ♥
Blir extra mycket kvalités tid i morgon och hinna göra allt som man lagt åt sidan, ska sitta och rensa igenom min mail. Har jag vet inte hur många obesvarade mail som jag inte vill öppna för att tappa bort dom, och jag hinner liksom inte sitta där! får inte tiden om dygnen att räcka till känner jag.
I dag så slutade vi dock tidigt, och jag fick till och med äran att både lämna på förskolan & hämta! underbara fantastiska vardags-syssla som jag aldrig får göra.
Ska verkligen njuta utav tjejernas 15 timmars veckor på förskolan sen när det är dags.

Men för att ha något roligt att se fram emot, så ska jag för första gången i hela mitt liv besöka Ullared tillsammans med min svärmor den 12-13 November.
Haha, ska verkligen bli så vansinnigt roligt! ska försöka hitta alla klappar, är dock nästan klar till tjejerna.
Men bara själva grejen, att kolla runt, uppleva! känns skit kul, ska sova kvar en natt också! egentid med svärmor, checka av ullared! skit kul helt enkelt.

Finns det något som man bara inte kan missa när man är där?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Caroline

  Vi va på Ullared i förra veckan och jag kan verkligen säga att leksaker är det man ska köpa där, massa julklappar jag köpte där va 50% billigare och en del till och med 70% så det är något man verkligen kan fynda på. Sen vissa baby prylar va oxå så mycket billigare, köpte en bröstpump (avent) och den va 300 kr billigare där än någon sida på nätet. Sen har dom mycket annat som är billigt och bra men det är just dom delarna som man kan få till ett mycket bättre pris. Trevlig resa 🙂

 2. Rebecca

  Va kul , jag ska oxå vara där den 13 e november 🙂 Om jag ser dig ska jag gå o säga hej . Om jag vågar xp

  Tycker definitivt som Andrea säger att slösa inte tid på kem avd. Utan barnkläder o leksaker är ju ett måste. Sen har dom prisvärda barnväskor med typ prinsessor o tingeling o annat . Ska köpa en med prinsessor till min tjej 🙂

  Och du som har så bra smak får ju klart gå inom hem avd 🙂
  Kan ju tipsa om memories tavlor som är extremt billiga där. Funderar på en sån själv. Sen finns det en snackis grupp på fb om gekås. Sök så hittar du .
  Jaa ullared är förbannat kul . Och vilken lyx o få vara där 2 dagar 😉

  Hoppas du får det kalaskul 🙂

  Och btw jag kollar här ofta men är så dålig på o kommentera. Du ger mig inspiration, vilken tjej du är! Tänk om jag vore mer som dig . Grattis till bebis i magen 🙂

 3. hannarunesdotter

  Jag tror du kommer älska porslinet som finns där. Vitt, rosa, romantiskt. 🙂 Var där i början av oktober och fick med mig maaaassa hem. 🙂

 4. Amanda

  Jag var på Ullared förra hösten och OJ så mycket saker… Man vet liksom inte ens vart ögonen ska titta men jag hade bestämt innan vart jag verkligen ville gå. Som inredning, barnkläder, smink osv. Jakt/tv-datorspel och annat som man egentligen inte behövde sket jag i. Bättre att lägga energi och tid på dom avdelningarna man verkligen ville gå igenom. Och ha TÅLAMOD. Vi kom dit 8 på morgonen och vid lunch var det knöfullt ÖVERALLT. Barnavdelningen på övervåningen var super att gå igenom. Bunkra på med mycket 😉

 5. Andrea

  Hej!
  Jag jobbar på Gekås och det största tipset jag vill ge är att (om man har ork och tid) verkligen gå noga igenom avdelningarna, för det finns såå många guldkorn bland all skräp! Haha! Kem avdelningen är egentligen helt meningslös om man åker så långt som du gör, onödigt att handla shampoo som kostar i princip lika mycket på ÖB, rusta osv 🙂 sen har dom ju riktiga fynd där ibland också, men kanske inte det man åker dit för!
  Leksaker och kläder är där man hittar största fynden! Har man bara tid så hittar man mycket! Tycker att du ska kolla in inredningsavdelningen med, mycket fina saker hittar man där. Är du ute efter julgrejer kan jag tipsa om det med, finns myyyycket fint!!
  Ha en rolig shoppingweekend! 🙂

 6. Matilda

  Inte för att förstöra din entusiasm (Ullared är skitkul!) men mitt tips är att kolla upp lite priser på sånt du vill köpa innan resan, för långt ifrån allt är billigast på Ullared. Men kan bli lite lurad och tror att ALLT är billigast där.
  Jag är också jättesugen att köpa julklappar där, så himla smidigt 🙂

stats