PATRICIA- Mamma till tre små!

Ugglor i mängder.


Sen kom den äntligen, min fina fina fina uggla! ♥
Tack än en gång Elin för tipset!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Hej! Jag skulle vädligt gärna följa din nya blogg som handlar om bröstoperationerna. Din blogg är något som alltid har inspererat mig och jag är sjukt imponerad att du fortsätter att blogga trots allt du har fått stå ut med. Har läst din blogg varje dag sen du väntade Wilja och jag kan inte sluta, den är så bra! Självklart kommer jag inte sända bilderna till någon, skulle aldrig falla mig in. Jag hoppas jag verkligen får följa din resa, och lycka till med operationen!

stats