PATRICIA- Mamma till tre små!

Tuffare barn armband.


Jätte gulligt, men lite tuffare barnarmband med olika mellandelar samt små döskallar.
Passar ca 4-7 åring, det är med resår som gör att de kan både vara litet & stort! alltså inget lås på.

Pris: 140:-

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linnea

    Hej jag måste först säga att jag älskar att läsa din blogg!! Så kul med alla fina bilder! Smyckena som du gör är helt fantastiskt fina, du är jätte duktig! Nu har jag två frågor, dels undrar jag vart du har köpt burkarna som du har pärlor i dom ”långa” med flera fack jag har letat länge men hittar inget liknande.. Sen undrar jag vart du köper dina pärlor? Jätte glad för svar! Kramar till dig du är en grym mamma och en stor förebild!

stats