PATRICIA- Mamma till tre små!

Tisdag den 29 September 2009

Gomorgon alla besökare!

Vet ni vad jag hatar mest i hela vida världen? JO – Att man skriver ett helt inlägg, men med ETT fel tagenttryck så försvinner hela texten. Så jäkla dumt, å så jävla arg blir jag, när de verkligen inte finns tiid tiill det. Har iallafall hunnit äta frukost, vart sådär duktig och hängt en tvätt på morgonkvisten, DOCK inge kaffe denna morgon!

Ska in mot stan och möta underbara syskonbarnen och syster idag. Spatsera Södertälje lite! hoppas att de inte kommer någe regn bara. Känns som de faktiskt räcker för en stund! toookregnat varje morgon.

Och en fråga till er: Vilka är ni alla unika besökare som jag har på bloggen?

Det vore så otroligt roligt att veta vilka som följer denna blogg, så ja kan kika in och kolla era!

Vill ju inte missa en massa suuperbloggar! Så kommentera gärna. Så kikar ja in på era! =)

Så, ha en bra dag allihopp!

ta-taa!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Klara

    Jag har lagt till dig på bloglovin vilket betyder att jag är en unik besökare =) Min blogg är däremot inte speciellt intressant men jag älskar din blogg verkligen 🙂

stats