PATRICIA- Mamma till tre små!

Tips, hon bits!

Vilken början på Måndagen! Världens sovmorgon, så ja är alldeles utvilad! Idag är till o med Simon ledig 🙂 så vi får se vart denna dag tar vägen! Ska träffa S en stund, och sen möta Pappa förhoppningsvist! igår gick siiista pengarna bort, så ska låna en hundring tills på Tisdag! haha, nu är de slut i kistan satt säga. Hade så mkt utgifter när barnbidraget kom då ALLT va slut! förutom i frysen, för den är fortfarande proppad. Men ni vet småsaker, gröten börja lida mot slutet, tandkräm och tvättmedel helt tomt! mjölk, bröd och massa sånt kraffs. Betala tillbaka! en fika ute, sen poff 1000:- borta! De går fort, läskigt fort 🙂 Och ändå får man knappt nått för de?

Den där människan som satte värde på saker är allt bra rolig han! 🙂

Wilja bits.
Jag menar hon HUGGER mig i brösten! (och nej jag har inte lyckats att sluta amma henne ännu).
Men hon har börjat bita mig så fruktansvärt hårt! OM och OM igen. Jag säger: AJAJ på riktigt och blir arg! : hon blir jätte rädd och gråter….. Sen blir de samma sak igen! AJAJ, och hon blir rädd… Vet inte vad ja ska göra! men jag måste ju säga ifrån, för hon tycker ju de e kul? hon skrattar till när hon biter och gråter när ja blir arg.

Hjälp!
Stoppar inte in den i den där månstermunnen om de fortsätter?
Har fått skavsår på tuttarna nu! PRECIS som efter förlossningen när dom suger så mkt så man blir alldeles sårig, gör förj*vla ont.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Matilda- Mamma till Alexander

  Ett tips är att nya henne i näsan när hon biter dig, då måste hon släppa taget för att få luft och det är en obehaglig situation så då kommer hon sluta. Låter kanske elakt, men det funkar. Jag hade samma problem och så prövade jag detta och han slutade.

  Roligt att jag hittade tillbaka till din blogg igen!

 2. Sofia

  Tänkte bara ge dig ett tips. Min mamma hade svårt att få min lillasyster att sluta amma. Hon blev jätteledsen och grät och skrek efter tutten… men så kom mamma på att hon kunde smörja in bröstvårtan med något som smakade illa och då tyckte min syster inte att det var gott med tutte längre. Mamma smörjde in bröstvårtan med senap och amningen tog snabbt slut 🙂 Kan ju vara värt ett försök?!

 3. Sissela

  Usch det låter inte skönt att hon bits :-/ men hur länge ska du amma?tänkte om du ska fortsätta ett tag till så vrt jag en bekant till mig som var beredd när hennes dotter bet,och "snärtade"henne på överläppen (låter jätte hemskt,men det var försiktigt med fingret))men barnet förstod aldrig att det kom från mamman utan trodde mer att "biter jag så gör det ont" .. Hon slutade bitas…!
  Sen kanske det blir bättre med din vikt när du slutat amma,Wilja tar säkert mkt av din energi o det du äter!! Lycka till med allt!! Kram

 4. gosia

  Du vet ju min historia med amningen….men barn är så olika och slutar amma så olika också. Simon och Alva bets och jag kommer ihåg att det var då jag slutade. Jag började förknippa amningen med obehag och fan rädsla för att stoppa dit den så det hjälpte mig att bli konsekvent och säga NEJ. Och när man stålsätter sig då lyckas man. Man orkar på ett annat sätt. Puss

 5. Madde

  OJ, illa ju! Hoppas hon lär sig att det inte är lönt o bita!
  Jag håller med, BB pengarna går åt JÄÄÄVLIGT snabbt ehe! Tur att det är löning imorn! 🙂
  Jo det är sådär med oss, vi är ju på helspänn över den eventuella utvisningen:( Förstår inte hur man vill skilja ett barn från sin älskade pappa HELT i onödan!
  Sant, bättre o ge det 100 procent NU än att det är ngt man ångrar längre fram, o som sagt bara ni båda VILL och kämpar så kommer det gå vägen ska du se!
  Kram

 6. Camilla

  Haha ursäkta att jag skrattar men har exakt samma problem med minea hon hugger mig hårt i tuttarna och skreattar tills jag blir arg då blir hon rädd så det har blivit ett ont gugg hjul :P… Minea har då 5 tänder inne på sin sjätte och jag blir tokig sen får jag inte bort ammningen heller så säg till om du komme rpå nått knep :D:D.. Kram på er

 7. Charlotte - Mamma till Nikita

  Aj, det där lät inte ett dugg skönt! Vi håller också på att försöka sluta amma, skitsvårt tycker jag, och Nikita blir helt hysterisk när hon inte får tutten! Sen jag sa att jag skulle sluta amma vill hon ha tutten hela tiden, men innan åt hon bara kvällar och nätter och lite på morgonen.

  Vet inte vad du kan göra för att få henne sluta bitas, hur har du tänkt gå till väga när du ska sluta amma?

  Och så roligt att du och simon ska försöka igen, tycker ni är såå söta ihop, och ni har verkligen gått igenom hur mycket som helst på väldigt kort tid!
  Kram!

stats