PATRICIA- Mamma till tre små!

Tips från Glamdeals!

 


Nu var de längesen, men äntligen kan jag bjuda er läsare på en deal från Glamdeals igen!
Denna gång har dom erbjudande om denna Elizabeth Arden mascara för endast: 169:-

Sen såg jag att Kicks säljer samma mascara för: 310:-
Ska bli riktigt spännande att testa på en ”bättre” mascara, brukar faktiskt inte lägga mer än 100 lappen för en mascara annars.

 Elizabeth Arden Ceramide Lash Extention Mascara är den första mascaran någonsin med Ceramide Triple Complex och Keravis för att hjälpa till att förlänga, definiera och vitalisera dina fransar. Ceramide Lash Extending Treatment Mascara blev framröstad till ”Best Thickening Mascara” vid SELF Healthy Beauty Awards 2008. Ceramide Lash Extention Mascara gör att ögonfransarna blir längre och fylligare. Innehåller Elizabeth Ardens exklusiva Ceramide Triple Complex (Ceramide 1, 3 och 6) samt A, C och E vitamin, som hjälper till att stärka och bygga upp ögonfransarna naturliga, skyddande barriär. Innehåller även Keravis som är ett vårdande ämne som är känt för sin förmåga att stärka ögonfransarna. Denna mascara från Elizabeth Arden är kliniskt, dermatologiskt och oftamologiskt testad.

 
Innehåll: 7 ml
Färg: Svart
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Johanna

  Hej Patricia!

  Vill säga först, att din blogg är så himla mysig! och jag förstår ditt val att göra en annan blogg för din operation.. Jag skulle jättegärna vilja följa den då jag har liknande planer för framtiden, men även för att jag tycker att det är intressant! Så vore jättekul om jag får lov att följa dig där 🙂

  kram Johanna

 2. Carolina

  Hej Patricia! Jag hittar inte inlägget igen där du skriver att du har en till blogg. Jag skulle så så så gärna vilja kunna följa den med då jag verkligen vill se hur allt går till och är när man ska förstora brösten då jag funderar på det själv samt har följt dig så länge:)

 3. Mamma till en 9 månaders

  Hej Patricia!

  Jag vill så så så gärna följa din resa! Har själv ett barn, och vill operera mig. Läser din blogg varje dag 🙂 den är GRYM!

  Kram Zanna

 4. carro

  hejsan! Skrev i något inlägg tidigare att jag skulle vilja följa med på din andra blogg, just för att jag själv gjort en operation för ca 7 månader sen, och de skulle va intressant att läsa hur det går för dig! 🙂

 5. Li

  Hej, jag skulle jättegärna följa din andra nya blogg för att jag älskar den här bloggen så himla mycket och tycker du verkar som en så jäkla sympatisk och godhjärtad person skulle verkligen bli glad över att få lösenordet och bloggadressen!

 6. Lisa

  Hej Patricia!
  Jag kommenterande inlägget ang. att du skapar en låst blogg om din operation men du missade kanske min kommentar! Jag vill så gärna följa sin resa då du imorgon ska genomgå min dröm. Vi har samma startpunkt och jag kan inte finna en bättre person’s resa att följa så att säga.

  Önskar dig all lycka med din operation och hoppas jag får tillgång till den låsta bloggen! Många, många kramar! Lisa

stats