PATRICIA- Mamma till tre små!

Tio timmar kvar till OP!


Mina vänner, nu är det snart dags!
Om 10 timmar så ligger jag på operationsbordet, går verkligen inte beskriva hur nervös jag är! Och jag förstår inte hur jag ska kunna få några timmars sömn idag.
Väskan är packad, har duschat i descutan och hela kroppen svider men de får de vara värt! Vid 06 så sitter jag & wilja på tåget, ska möta hennes Pappa på södra strax efter 07 så hon får vara med honom ett par dagar och leka! ♥ Ni kanske förstår att bloggandet kommer bli lite sisådär.
Förhoppningsvis har jag inte allt för ont! Tack för allt fint stöd ni gett mig, stor jäkla kram.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sara

  Jag kikar in på din blogg flera gånger per dag för att se hur allt går med din underbara familj. Och jag skulle gärna vilja följa med dig på den här resan också 🙂 Lycka till!

 2. Melinda

  Åh lycka till! Glad för din skull verkligen!
  Vet hur det är när man ej är nöjd. Har velat fixa mina bröst sen jag började få några, men tänker vänta tills efter jag har fått barn. Det känns bäst så 🙂
  Hade också velat följa din andra blogg, men det är ju självklart inget måste. Självklart blir man ju nyfiken när man läser denna bloggen som är så underbart bra, och sen får veta att du har öppnat en annan blogg som handlar om många unga tjejers dröm.

  Hoppas du inte behöver ha så jätte ont efter op, vet att det är olika från person till person.

  Kram <3

 3. Mervi

  Aaah! Spännande! Hoppas allt går bra och smidigt och att du vaknar upp med fabulous tits efter operationen! Jag håller tummar och tår!! Förresten, jag skickade en vänförfrågan på Facebook. Då har du verkligen ett fejs på mig och min vardag! 😀 Sen har vi två gemensamma vänner också. *skratt*

  Stort lycka till nu!!!

 4. Zozo

  åh snart är det dags och jag måste säga lycka till…det kommmer säkert gåå riktigt braa  all lycka nu du lär klara det patricia!! kram kram

 5. madde

  Ojjjjjjj blir nervös för din skull här hemma, hoppas verkligen allt ska gå supersmidigt och du ska få så lite ont som bara möjligt….
  Stort stort lycka till:)
  Hoppas jag får va med o följa din resa på din andra blogg?
  kram

 6. Jennie

  Hade också jättegärna fått följa din andra blogg. Skrev det i ett tidigare inlägg, men vet inte hur man ska göra för att få veta läsenordet om man får tillfälle att få läsa? 🙂 stort lycka till!!

 7. Pernilla

  Stort lycka till imorgon Patricia! 🙂 allt kommer att gå fint 🙂 hoppas jag får följa din resa efteråt..

  Lycke Kramar till dig !!!

 8. Emma

  Hej Patrica, jag har läst din blogg ända sen du väntade Wilja. Men har aldrig kommenterat innan. Men jag är inne varje dag, du verkar vara en fantastisk människa och mamma och dina barn är lyckligt lottade att ha dig som mamma! Jag kommenterade inte blogg inlägget där du skrev att man skulle kommentar om man ville läsa din privata blogg om din bröstoperation, men jag skulle bli väldigt glad om jag fick chansen att även få följa med på ännu en resa i ditt liv. Jag hoppas jag får möjligheten att läsa den och stort lycka till imorgon, det kommer gå super bra! 🙂 kram

 9. Hannah - Mamma till Maxemilian

  Jag hade jätte gärna velat följa din operation och hur allt går efter, du kan kika in på min blogg här på Vimedbarn för att få reda på lite mer vem jag är.

  Lycka till i morgon, Kram!

stats