PATRICIA- Mamma till tre små!

Till er alla! TACK.

TACK FÖR ALLA ERA KOMMENTARER OM SKÖTBORD/SÄNG OSV!!! Hur mkt hjälp som helst. De gillar jag!! Och jag som inte ens har varit inne här och skrivit idag. Nu blev jag hur glad som helst. Alla tips om hur jag kan göra, nä! hur glad som helst är jag. Tack ännu än gång! Vi kollar lite på blocket faktiskt, och leksvik finns! mer än va man tror. Så ska se om de finns några i riktigt bra skick så man sparar lite på det! 🙂

Och Malin, tack för tipset om bilderna. Att man inte får ha dom från IKEA!
Vill inte ha böter, och visste inte alls om det. Så veck med dom!

Och alla tips om vad liten behöver, fasiken va glad jag blir! hur mkt hjälp som helst. Inom sin tid så kommer allt falla på plats här hemma, det tar ett tag att bygga ett litet nytt bo bara! så tåålamod får jag ha.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats