PATRICIA- Mamma till tre små!

This day!


Idag efter dagislämning så begav sig jag & Novalie ut på en hurtig PW! STannade till i centrum för mellanmål (kaffe intag för den trötte morsan) , och en burk med gottis till Novalie! Sprang upp till Lindex och köpte två par bas bodys till Nova! hon växer som ogräs och allt är slut i strl 80-86, fattar inte, använde aldrig Wilja den storleken? :// så nu blir de nytt nytt och allt nytt!
Blev även en liten mys pyjamas till mama! ♥ Idag blir de inte mycket gjort, Linus ska träna ikväll vilket betyder att jag inte kan gå till gymmet! attans, men imorgon så. Sen helgen! Idag har jag även gjort en bra sak och får tillåta mig själv en klapp på axeln! jag har nämligen skickat in 1000 kr till ett ”sparande” eller vad man kan kalla det! La över 800 förra månaden, men de tar sig! 🙂

Nä, de blir en making me pretty dag idag, ögonbryn och fransar ska färgas & hår ska ordnas.. hoppas på samarbetsvilliga ungar bara! 😀

Och som inlägget jag skrev igår, förstår inte vad man kan bli upprörd över?
Jag kanske formulerade mig på fel sätt, och använde ord i fel sammanhang. Skrev direkt från skallen, och ibland kan de då bli en röra.
Självklart så menar jag inte att ammande barn är otrygga barn? självklart är de det allra bästa! Det jag ville komma fram till är att ett mätt barn, är nöjdare i överlag.
Och ett barn som tar flaska äter på ett annat sätt en ett barn som ammas! de blir då snuttar ibland, och riktiga mål ibland.
Självklart är alla barn olika, och alla är inte som mina! trodde ni på riktigt att jag trodde så eller? jag skrev från mitt perspektiv om hur jag ser kring amning eller inte!
Och ja, jag hade FÖRDOMAR mot Mammor som valde bort amning helt och hållet som inte ens försökte, kan man amma bör man amma! Det tycker jag fortfarande.
Grundar de sig i annat, ja de må så vara.. självklart hade jag inget emot mammor som ej kan av olika anledningar! vad tror ni?

Jag är inte för att skita i en amning om man så kan helt och hållet! Utan jag kunde inte amma denna gång, vilket jag var ledsen över.
Men som blev till en positiv överasskning! om vi får mer barn i framtiden, kommer jag göra precis på samma sätt. Kombinera amning & flaska om så möjligt.
PUNKT, tack och hej för mig 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Rebecca

    Åh, vilken fin pyjamas!
    Får man fråga hur mycket den kostade? Hittar den inte på deras hemsida nämligen..
    Kram, och tack för en mysig och bra blogg! 🙂

stats