PATRICIA- Mamma till tre små!

Tatuerat ögonbrynen! 

  
Jag säger då det fina mina! Äntligen är mina ögonbryn på sin rätta plats! Har väntat hela graviditeten på att få göra dom iordning, och nu var den stora dagen här! Jag och barnen gjorde oss iordning i morse, lämnade novalie på dagis och jag och prinsens satte oss på tåget mot Stockholm! Mötte upp min snälla rara storasyster som hjälpte mig med Tristan under tiden!

Väl framme så kommer jag in och genast får en kram utav fina Gisell & möts av en underbart hemtrevlig liten salong! Vi började med att prata form, men jag lät allt ligga i hennes händer! Gisell kan sin grej och hennes bilder hon lägger upp är helt makalösa! Brynens drottning.

Behandlingen gick snabbt! Taffy-metoden hon använder gör ganska ont, det är som en liten penna man använder med supertunna små rakblad, man doppar de i färg och ristar in. Är så oerhört nöjd! Inga mer mörkar framför spegeln och svära över att dom inte blir likadana! Två perfekta bryn har jag nu!

http://gnails.se kan jag rekommendera varmt till precis alla!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. fatimas

    Så bra det blev! Har sett massa bilder på internet på tatuerade bryn och har inte tyckt att det har sett naturligt ut men dina blev ju supersnygga. Blir själv sugen på att göra det nu. 🙂

  2. Johanna

    Åh det måste gjort ont! Men super fint blev det så helt klart värt det förstår jag! =) Jag tycker att det gör så ont att noppa brynen, har ryckt nått strå då och då, men den smärtan alltså. den är ju hundra gånger värre än att föda barn!? :O Nepp, mina bryn får vara som de är naturligt^^ haha

stats