PATRICIA- Mamma till tre små!

Tacksam över mycket i livet!

Mamma älskar dig skruttan! <3

Imorse vaknade Wilja utvilad medans jag kände mig som ett v r a k.
Hade en madam i sängen som bökade hela hela natten. Låg hon inte PÅ mig så kunde hon inte sova… En tio kilos bebis på halsen är mysigt i fem minuter, men inte i timmar. Men… Vaknade iallafall på bästa humöret! Linus tog sig till mig direekt när han slutade, lunchade på Chris! sen till hökism hämta lite grejer sen följde jag med honom hem 🙂 Fy så glad Wilja blev att få busa med honom. så kul att hon verkligen vet vem det är! 😀

Så nu är jag återigen i kära Bålsta! men ska vara i stan tidigt imorgon. Ska möta STORESYSTER och barnen för en heldag på stan! Strosa omkring och hitta på massa hyss. Hoppas att bror också dyker upp så har vi en liten syskondejt! Fy så mysigt det är att de är så ibland. Man ska ta vara på den lilla familjen man faktiskt har. Det om något har jag fått lära mig! <3

Kort och gott, en sjukt bra dag som kommer sluta med en massa Fredagsmys! Precis som det SKA vara.
Nu till att tvätta, laga lite middag tills Linus kommer hem från träningen.

Älskar allt som händer just nu, och njuter för fullt.
Att livet kan ha dessa vändningar! Är så tacksam över vad livet har gett mig, ett jäkla kämpande har slutat med att jag är den jag är! Och vet ni? Jag är så sjukligt stolt över den personen jag faktiskt är.
Och jag har den finaste lilla flickan vid min sida varje morgon, varje minut och varje kväll. Allt för din skull mitt lilla troll! Vem hade man varit utan dig här?
Jag har också en pojkvän som har visat mig vad kärlek är! har en pojkvän som bara är HAN med stort H.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats